BEŽIVOTNO TELO PLUTA U RECI MILJACKI! Rečna policija pokušava da dođe do osobe - horor u Sarajevu!

Autor:

Hronika

31.01.2024

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Celo područje, uključujući i deo mosta na ovom području ograđeni su te je u toku uviđaj.

BEŽIVOTNO TELO PLUTA U RECI MILJACKI! Rečna policija pokušava da dođe do osobe - horor u Sarajevu!

Foto: Shutterstock

U sarajevskoj Opštini Novo Sarajevo, na deonici između Grbavice i Pofalića, jedna osoba se nalazi u reci Miljacki.

Iz Operativnog centra MUP KS su potvrdili za Avaz da su dobili prijavu o ovom događaju, ali da nemaju više detalja, prenosi Srpskaifno.

Celo područje, uključujući i deo mosta na ovom području ograđeni su te je u toku uviđaj.

Šta raditi u slučaju pronalaska beživotnog tela?

Pronalaženje beživotnog tela može biti veoma emotivno i stresno iskustvo. Ako se nađete u takvoj situaciji, sledite ove korake: Pozovite hitnu pomoć: U većini zemalja, pozivanje hitne pomoći (broj 112 ili lokalni hitni broj) prvi je korak. Obavestite ih o situaciji i pratite njihove instrukcije. Ne dirajte telo: Ostanite smireni i ne pokušavajte dirati ili pomerati telo. Postoji mogućnost da su prisutne forenzičke ili medicinske činjenice koje bi mogle biti bitne za istražitelje. Obavestite policiju: Ako niste već obavestili policiju, učinite to odmah. Oni će pokrenuti istragu i preduzeti dalje korake prema potrebi. Ostanite na mestu događaja: Ako je to moguće, ostanite na mestu događaja dok ne stignu hitna pomoć i policija. Važno je da ne menjate ništa na mestu događaja kako biste sačuvali integritet scene. Potražite podršku: Pronalaženje beživotnog tela može biti traumatizirajuće iskustvo. Potražite podršku od prijatelja, porodice ili stručnjaka za mentalno zdravlje kako biste obradili svoja osećanja i reakcije. Saradnja sa vlastima: Saradnja sa vlastima i pridržavanje njihovih instrukcija ključni su u ovakvim situacijama. Ako imate informacije koje bi mogle pomoći u istrazi, podelite ih s odgovarajućim autoritetima. Nemojte se libiti zatražiti pomoć ako vam je potrebna. Postoje organizacije i resursi koji pružaju podršku onima koji su svedoci ili se suočavaju s traumatičnim događajima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading