STVOREN SAM IZ JEDNOG JEDINOG SPAVANJA MOG OCA I MAJKE, A SADA SE TO DESILO I MENI: Kristijan Golubović detaljno prepričao kako je Kristini napravio DRUGO DETE!

Autor: Sanja Arsić

Zabava

24.01.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović je priznao da nije planirao drugo dete sa Kristinom, pa otkrio šta se dogodilo.

STVOREN SAM IZ JEDNOG JEDINOG SPAVANJA MOG OCA I MAJKE, A SADA SE TO DESILO I MENI: Kristijan Golubović detaljno prepričao kako je Kristini napravio DRUGO DETE!

Foto: ATA Images

Od večeras na portalu Republika.rs i Jutjub kanalu Republika TV počnje nova sezona emisije "Minsko polje sa Sanjom Arsić" u kojoj je gost bivši zadrugar Kristijan Golubović

Kristijan je, kao i uvek, bio surovo iskren, a kako i sam kaže, njegove priče uvek izazovu burne reakcije na društvenim mrežama, pa su tako mnogi njegovi snimci postali viralni. On sa publikom deli razne dogodovštine iz svog života, a u mirnu luku uplovio je sa Kristinom Spalević, koju je upoznao tokom učešća u Zadruzi.

Kristina i Kristijan spojili su se u rijalitiju, a kasnije nastavili zajednički život, dok sada čekaju drugo dete, tačnije, drugog sina. Golubović je gledaocima priznao da je drugo dete sa Kristinom bilo potpuno neplanirano, pa otkrio kako se sve dogodilo:

Republika

Foto: ATA Images

Kristijan Golubović

 

- Ja sam stvoren iz jednog jedinog spavanja mog oca i majke, a sada se desilo i meni isto, tako je meni bilo sa Kristinom sada, spavali smo, nismo ništa uradili da bi ona ostala trudna, a desilo se. Definitivno sam shvatio da decu pravi Bog, a ne ljudi - rekao je Kristijan u emisiji "Minsko polje".

Inače, Kristijan Golubović je više od 10 godina svog života proveo po zatvorima u Nemačkoj, Italiji i Grčkoj, a tokom odsluženja jedne kazne on se, navodno, zamerio jednoj porodici, koja je pretila da će mu se osvetiti preko sina, kako je nedavno pisao Svet.

Novu epizodu emisije "Minsko polje sa Sanjom Arsić" možete pogledati večeras od 21 čas na našem Jutjub kanalu Republika TV.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading