VODITELJKA ZAVRŠILA NA OPERACIONOM STOLU PO DRUGI PUT! Hitno morala da se povuče sa malih ekrana!

Autor:

Zabava

17.01.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka je otkrila zašto se povukla i dala otkaz, ove detalje niko nije znao.

VODITELJKA ZAVRŠILA NA OPERACIONOM STOLU PO DRUGI PUT! Hitno morala da se povuče sa malih ekrana!

Foto: PrntScr Happy

Anđela Lakićević

Anđela Lakićević, poznata voditeljka rijalitija "Parovi", nedavno je otkrila javnosti gde se nalazila i šta je radila nakon povlačenja sa malih ekrana. Nakon dve godine medijske pauze, Anđela je istakla da se nije pojavljivala na Hepi televiziji, već se bavila nekretninama i čekala pravu priliku za povratak na male ekrane.

Anđela je takođe podelila sa javnošću da je prošla kroz tešku operaciju kičme pre više od godinu dana. Operacija vratne diskus hernije između C5 i C6 pršljena nije bila nimalo laka, ali je Anđela istakla da je operacija prošla fantastično, kao i oporavak.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Anđela Lakićević

 

- Imala sam drugu operaciju kičme, pre više od godinu dana, operisala sam vratnu diskus herniju, između C5 I C6 pršljena. To nije nimalo prijatan i lak zahvat i ljudi se teško odlučuju na tu vrstu operacije, a ja sam se odlučila uz pomoć sjajnih lekara i operacija je prošla fantastično, kao i oporavak i sad se osećam nikad bolje - otkrila je Anđela, pa nastavila:

- Odlučila sam se na taj korak, jer sam verovala timu lekara i uradili su sjajan posao. Nikakvih smetnji nemam - izjavila je Anđela.

Iako je poznata kao voditeljka rijalitija, malo ko zna da je Anđela zapravo glumica. Međutim, odluka da se pojavi u rijalitiju "Parovi" dovela je do gubitka angažmana u pozorištu. Takođe, javnost je zainteresovana za Anđelin ljubavni život, te je otkriveno da se zaljubila u Mikija Đuričića tokom rijalitija, dok je pre toga njena ljubav bila Petar Strugar, kolega iz klase sa Akademije glume na Cetinju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading