DALILA DAJE OTKAZ I NAPUŠTA SRBIJU?! Zbog novog dečka donela ŠOK odluku, fanovi u transu!

Autor:

Zabava

17.01.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević je otkrila da je spremna za naredni korak, odnosno preseljenje u Ameriku.

DALILA DAJE OTKAZ I NAPUŠTA SRBIJU?! Zbog novog dečka donela ŠOK odluku, fanovi u transu!

Foto: Instagram.com

Bivša rijaliti učesnica i voditeljka Dalila Dragojević nedavno je otkrila javnosti da je zaljubljena u svog novog dečka Marka, koji živi i radi u Americi. Dalila ističe da je Marko baš po njenom ukusu i da vidi svoju budućnost sa njim, bez obzira da li će to biti u Njujorku ili Beogradu. Ona je spremna na velike korake zbog ljubavi, a nedavno je već napravila prvi veliki korak odlaskom u Ameriku da bi bila sa njim.

Dalila je otkrila da ju je Marko osvojio pažnjom, poštovanjem i fizičkim izgledom te istakla da je veoma posvećen njoj. Njegova predanost je bila evidentna tokom Dalilinog boravka u Americi, gde je bio njen domaćin i vodio je kroz različite predele. Dalila je naglasila da je njihova veza trajala pola godine pre nego što su se upoznali lično, a da su se inicijalno povezali preko TikToka. Takođe, otkrila je da je Marko poreklom iz Crne Gore, tačnije sa Cetinja, što je trenutno sve što je spremna da otkrije o njemu.

Republika

Foto: Tiktok

Dalila Dragojević i Marko

 

- Sveža iz Njujorka! Sve se promenilo! Konačno mogu da pričam otvoreno o tome. Lepo nam je. Život u budućnosti vidim sa njim, da l' Njujork, da l' Beograd, nije bitno. Ne želim da budemo razdvojeni. Zbog ljubavi sam spremna na velike korake, moj odlazak u Ameriku jeste veliki korak, već sam načinila prvi, veliki. Preseljenje tamo je još veći korak, spremna sam, naravno - rekla je Dalila.

Ona je otkrila i čime ju je Marko osvojio.

- Kupio me je pažnjom, poštovanjem, fizičkim izgledom, to je neosporno, neću se zaljubiti u nekog ko nije moj tip. Toliko je posvećen meni, toliko se trudio da me sprovede kroz sva mesta tamo, ništa mu nije teško. Posvetio se 24 sata meni. Tamo je bio domaćin. Svuda smo išli zajedno, vezali smo se. Pola godine to traje, to nije od juče. Preko TikToka smo se upoznali, pustio mi je poruku i tako je krenulo... On je iz Crne Gore, sa Cetinja. To je dovoljno da se zna za sad - rekla je ona za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading