VODITELJKA PINKA NA DEBELOM MINUSU OBJAVILA GOLIŠAVE FOTKE: Pozirala u tangama na bazenu, pokazala čime raspolaže!

Autor:

Zabava

17.01.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Buđić objavila vruće fotke.

VODITELJKA PINKA NA DEBELOM MINUSU OBJAVILA GOLIŠAVE FOTKE: Pozirala u tangama na bazenu, pokazala čime raspolaže!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Anastasija Buđić

Popularna voditeljka Pink televizije, Anastasija Buđić, izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama objavom provokativne fotografije iz bazena. Na ovoj fotografiji, Anastasija je pozirala u tanga kupaćem kostimu, uprkos niskim temperaturama koje trenutno vladaju. Ova hrabra fotka je nastala tokom njenog kratkog odmora na Fruškoj gori, gde je uživala sa svojim izabranikom.

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasija Buđić Instagram

 

Svojom fotografijom, Anastasija je pokazala svoju samouverenost i opušten odnos prema javnosti. Pozirajući u tanga kupaćem, usred zime, ona je dobila brojne pohvale od svojih pratilaca, koji su istakli njen smeli potez i atraktivnu figuru.

 

Pored provokativne fotografije, Anastasija je svoje pratioce obradovala i prelepim pejzažima sa Fruške gore. Ovaj mali odmor je bio prilika da se voditeljka opusti i napuni baterije u prirodi, daleko od gradske vreve.

Nakon objave ove fotografije, fanovi su preplavili Anastasijin profil sa pozitivnim komentarima i lajkovima. Mnogi su istakli da im je drago što voditeljka deli svoje privatne trenutke sa njima i što se ne libi da pokaže svoju autentičnost.

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasija Buđić Instagram

 

Anastasija Buđić već duže vreme privlači pažnju svojim stilom i hrabrim modnim izborima. Ova fotografija iz bazena samo potvrđuje njen smeli pristup odevanju i samopouzdanje koje nosi sa sobom.

U zaključku, Anastasija Buđić je još jednom pokazala svoju hrabrost i samopouzdanje objavom provokativne fotografije iz bazena, dok je istovremeno svoje pratioce počastila prelepim pejzažima sa Fruške gore. Njen smeli modni izbor i opušten odmor su definitivno izazvali veliku pažnju javnosti i oduševili fanove širom regiona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading