ZA LJILJANU: Emotivna objava Vladimira Tomovića sa majkom! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.11.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović podelio fotografiju sa majkom i obratio se svojim pratiocima!

ZA LJILJANU: Emotivna objava Vladimira Tomovića sa majkom! (FOTO)

Foto: youtube.com/Republika

Bivši zadrugar Vladimir Tomović podelio je na svom Instagram profilu fotografiju sa svojom majkom Ljiljanom. Njih dvoje su uživali u vrućoj pici, a Vladimir je otkrio koliko mu znače ovi trenuci. Uz objavu je podelio i pesmu "Za Ljiljanu", koju je otpevao Toma Zdravković.

- Verujem da je lepo u elitnim restoranima i na tim fensi mestima na kojima se ispijaju šampanjci i jede meso of muflona, ali meni je milija vruća pica sa majkom, nego sve te šljašteće zavrzlame. Živi mi bili - napisao je Tomović.

Republika

Foto: instagram.com/vladelije

Vladimir Tomović sa majkom Ljiljanom

Vladimir je vezan za svoju porodicu, a pre mesec dana objavio je potresnu poruku posvećenu pokojnom ocu Zoranu, koji je preminuo u junu 2019. godine.

- Umesto rođendanske torte, danas smo ti mama i ja bili na grobu. I dalje mi u ušima odzvanjaju tvoje reči: "Za sve si bio u pravu, a posebno za prijatelje" - započeo je Tomović, pa dodao:

- Moram vam reći, ljudi moji, da je Zoki bio ljudina, koja je imala srce i pomogao je svima. Govorio sam mu da su mnogi nedostojni njegovog društva, ali nije mario. Poslednjih meseci tvog života mi je najveća škola. Radim sve što bi tebe činilo srećnim. Složni smo - nastavio je Vladimir i dodao emotikon koji označava slomljeno srce.

- Srećan ti rođendan, legendo moja - napisao je Tomović uz fotografiju na kojoj pozira sa majkom i pokojnim ocem.

Republika

Foto: Instagram.com/vladelije

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading