PEVAČ SKRIVAO DA MU JE SENIDA SESTRA: Otkrivena tajna Zvezde Granda!

Autor:

Zabava

18.11.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako on kaže, nije želeo karijeru da gradi zahvaljujući njoj!

PEVAČ SKRIVAO DA MU JE SENIDA SESTRA: Otkrivena tajna Zvezde Granda!

Foto: Republika

Senida

Edis Agić, nekadašnji učesnik popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", nedavno je izazvao pažnju javnosti kada je otkrio da je poznata pevačica Senidah njegova sestra od tetke. Međutim, Edis ističe da nije želeo da svoju karijeru gradi zahvaljujući vezi sa sestrom, već da je želeo da stvori svoj put u muzici samostalno.

- Ja to nisam krio, samo nisam mahao informacijom da mi je Senida sestra. Jednostavno nisam želeo da gradim svoj put preko tuđeg imena, iako mi je ona porodično bliska. Moje i njeno deda su rođena braća, ali to ne utiče na moju muzičku karijeru - objasnio je Edis.

Iako su nekada bili veoma bliski, Edis priznaje da se odnos sa sestrom promenio od kada ona živi u inostranstvu i stalno je na turnejama. Ipak, ističe da mu se dopada način na koji Senidah gradi svoj put u muzici.

- Ona je jako inovativna i originalna i dopada mi se to što radi, jer je u današnje vreme jako teško biti autentičan. Njoj to polazi za rukom, gradi svoj stil, ne beži od toga i ni u jednom trenutku nije podlegla muzičkim trendovima - rekao je Edis.

Iako je imao mogućnost da iskoristi svoj rodbinski odnos sa sestrom u takmičenju "Zvezde Granda", Edis je odlučio da to ne uradi i da svoj put u muzici gradi samostalno. Kako kaže, to ne bi bilo fer prema njoj i njenom uspešnom muzičkom putu, a ni on nije želeo da bude poznat kao "Senidin brat".

Kada je čula da se Edis prijavio za takmičenje, Senidah ga je podržala, iako u početku nije ni znala za to.

 

- Podržala je to što radim, nije se mnogo mešala i nije mi uputila ni kritiku, ni sugestiju, ali je podrška bila velika - otkrio je Edis.

Na pitanje da li postoji mogućnost da jednog dana snime duet zajedno, Edis je odgovorio pozitivno:

- Zašto da ne, ja bih to jako voleo - rekao je on za "Grand".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading