PRVA FOTOGRAFIJA STEFANA KARIĆA SA NOVOM DEVOJKOM: Fanovi u transu, ovo niko nije očekivao!

Autor:

Zabava

25.10.2023

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić objavio je prvu fotografiju sa novom izabranicom.

PRVA FOTOGRAFIJA STEFANA KARIĆA SA NOVOM DEVOJKOM: Fanovi u transu, ovo niko nije očekivao!

Foto: ATA Images, Instagram

Bivši učesnik "Zadruge", Stefan Karić, važi za velikog zavodnika, a sada je nakon drame sa starletom Natašom Šavijom uplovio u novu romansu, za koju se saznalo nakon što je objavio snimak na kojem se vidi ženska ruka sa prstenom.

Naime, kako je Republika prva pisala, Karić je objavio sporni snimak, te su svi odmah posumnjali da je rešio da se veri i stane na "ludi kamen", ali kako se ispostavilo, za sada su samo u vezi.

Republika

Foto: Pink.rs

Stefan Karić

 

Iako nije želeo javno da eksponira devojku, Karić je sada objavio fotografiju sa devojkom i time stavio svima do znanja da je zaljubljen i u srećnoj vezi.

Republika

Foto: instagram.com/karic_stefan

 

reč je o devojci po imenu Andrea, koja je aktivna i na društvenoj mreži TikTok, a kako se može videti na njenom profilu na Instagramu, Stefan joj uveliko komentariše fotografije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Milan

25.10.2023 14:28

"Srećnice" verovatno i ti, kao i Rumenko imaš fond reči, imaš četiri reči, brate, kapiraš, tebra i ludilo, to je rečnik "čuvenog" skraćenog Rumenka?🤮🤮🤮

Соња

25.10.2023 14:32

Да ли је могуће, и ова се "заљубила" у "вилу" на Звездари? У Карића сигурно није, румен, неписмен, скраћен и нерадник?😪🤮🤥🤔