"UMESTO ROĐENDANSKE TORTE, IDEMO TI NA GROB": Tužan dan u domu Vladimira Tomovića, njegove reči SLAMAJU SRCE!

Autor:

Zabava

24.10.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović podelio sa svojim pratiocima svoju tugu, njegove potresne reči nikoga nisu ostavile ravnodušnim!

"UMESTO ROĐENDANSKE TORTE, IDEMO TI NA GROB": Tužan dan u domu Vladimira Tomovića, njegove reči SLAMAJU SRCE!

Foto: youtube.com/Republika

Zoran Tomović, otac bivšeg zadrugara Vladimira Tomovića, preminuo je u junu 2019. godine nakon duge i teške bolesti. Zoranu bi danas bio rođendan, a Vladimir se prisetio svog otac i posvetio mu potresnu poruku na društvenoj mreži Instagram.

- Umesto rođendanske torte, danas smo ti mama i ja bili na grobu. I dalje mi u ušima odzvanjaju tvoje reči: "Za sve si bio u pravu, a posebno za prijatelje" - započeo je Tomović, pa dodao:

- Moram vam reći, ljudi moji, da je Zoki bio ljudina, koja je imala srce i pomogao je svima. Govorio sam mu da su mnogi nedostojni njegovog društva, ali nije mario. Poslednjih meseci tvog života mi je najveća škola. Radim sve što bi tebe činilo srećnim. Složni smo - nastavio je Vladimir i dodao emotikon koji označava slomljeno srce.

- Srećan ti rođendan, legendo moja - napisao je Tomović uz fotografiju na kojoj pozira sa majkom i pokojnim ocem.

Republika

Foto: Instagram.com/vladelije

Objava Vladimira Tomovića

Podsetimo, Zoran Tomović je u borbi sa kancerom izgubio i nogu, a Vladimir se od oca oprostio potresnim rečima nakon što mu je srce otkazalo.

- Često si me u šali pitao: "Ko je kome otac Vladimire? Ti meni ili ja tebi?" Sa ponosom ti sada kažem da si ti meni otac i da dok sam živ neću moći da nadoknadim gubitak tvojim odlaskom. Voli te tvoj sin. Počivaj u miru. Hvala svima koji su mi poslali poruke podrške i izvinite što nisam u stanju da odgovorim. Molim i sve koji se bave rijalitijem i sa mnom, da me makar u danima tuge izuzmu iz svega. Hvala vam - napisao je tada skrhani Tomović.

Republika

Foto: youtube.com/Republika

Vladimir Tomović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading