STANIJA MI NIJE BILA DEVOJKA, IMAO SAM ULOGU: Tomović šokirao priznanjem o svojim ljubavnim odnosima iz rijalitija!

Autor:

Zabava

28.09.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši rijaliti učesnik razvezao jezik o ženama iz "Elite", pa iznenadio priznanjem o svojim ljubavnim vezama!

STANIJA MI NIJE BILA DEVOJKA, IMAO SAM ULOGU: Tomović šokirao priznanjem o svojim ljubavnim odnosima iz rijalitija!

Foto: youtube.com/Republika, E-stock/Časlav Vukojičić

Bivši rijaliti učesnik Vladimir Tomović bio je gost kod voditeljke Jovane Ljubisavljević u emisiji "Minsko polje sa Jovanom" koje se emituje na Republikinom kanalu na platformi YouTube. Jovana je sa njim razgovarala o gorućim temama iz aktuelnog rijalitija "Elita", ali ispitivala o odnosima koje je on imao tog svog učešća, prijateljskim i ljubavnim. 

Jedna od tema koja je došla na red bili su Vladimirovi ljubavni odnosi tokom učešća u rijalitiju, a najviše je šokiralo kad je na Jovanino pitanje o vezi sa Stanijom Dobrojević više puta ponovio da u rijalitiju nikad nije imao devojku. 

Republika

Foto: youtube.com/Republika

Vladimir Tomović u emisiji "Minsko polje sa Jovanom"

- Ja nikad nisam imao devojku, imao sam ulogu - rekao je Vadimir. 

- Pričamo o Staniji - dodala je Jovana Ljubisavljević, ali je on nastavio da govori da u rijalitiju nikad nije imao devojku i samim tim i Staniju stavio u koš ostalih devojaka, ako se u to vreme govorila da je njihova emocija bila jako velika i bili su par koji je ostao jako upamćen tokom svih sezona rijalitija "Zadruga". 

Ne, nikad nisam imao devojku. Aneli ne znam, znam da ima dete i kad je vidim da ne mogu očima da je gledam. Antipatična mi je skoro kao Ana Ćurčić. Koliko ima prevarenih žena, pa ništa ljudi. Zvezdan mi je tek bio, ko li je to spojio? Ana, Zvezdan, ova kuma, sve se to radilo na silo. Nisam imao devojku, ono je bio Vladimir koji je imao ulogu, a afere smatram kao par lepih klipova i uspomena - poručio je Vladimir u emisiji "Minsko polje sa Jovanom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sonja S

28.09.2023 10:45

Stanija njegova devojka, pa sto puta je Stanija rekla da neko muvanje od 10 dana ne smatra vezom i nikada nije rekla da joj je bio momak. To što se on nakačio na njena vrata u Rumi, poćašćen, pa otpraćen, jasno je da leći komplekse odbačenog. Sa Markom je pogrešila ali ovog nasilnika je pročitala od prve.