BIVŠI ZADRUGAR RASPRODAO SVU IMOVINU I DONEO ŠOK ODLUKU: Ceo život proveo u Beogradu, ali zbog OVOGA se odlučio na selidbu!

Autor:

Zabava

17.10.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Ćertić prodao stan u Beogradu!

BIVŠI ZADRUGAR RASPRODAO SVU IMOVINU I DONEO ŠOK ODLUKU: Ceo život proveo u Beogradu, ali zbog OVOGA se odlučio na selidbu!

Foto: zadruga printscreen

Život Uroša Ćertića uvek je pun zbivanja, pa se tako uključio u emisiju i dok je bio u salonu nameštaja, birajući sve za svoj novi stan, otkrio se da se oženio u tajnosti, te da je napustio Beograd i preselio se u Novi Sad, gde je započeo potpuno novi život. 

Naime, prvo je rekao da je sa ženom, a potom i da je prodao stan na Dorćolu:

Foto: ST/Nikola Mutić

Uroš Ćertić

 

Trenutno sam sa ženom u Novom Sadu, prodao sam stan na Dorćolu, a kupio u Novom Sadu. Bukvalno se selim prekosutra, a sada smo birali kuhinju, sve ostalo smo kupili, majstori kreče stan. Otvaramo teretanu za dva meseca - rekao je Ćertić za Kurir. 

Foto: ST/Nikola Mutić

Uroš Ćertić i Sofija Una

 

Podsertimo, o ljubavnom životu kaskadera i bivšeg zadrugara Uroša Ćertića se spekulisalo tokom njegovog učešća u "Zadruzi 6", a nakon izlaska Sofije Une Manić, on je uplovio u vezu sa njom. Međutim, bivša zadrugarka je u noći superfinala ocrnila i otkrila da ga je zbog krađe prijavila policiji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading