SRPSKA FEDERACIJA KOMPANIJSKOG SPORTA: Uspešno održane Igre u Agija Trijadi!

Autor:

Sport

17.10.2023

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska federacija kompanijskog sporta uspešno je organizovala još jedne Letnje komapnijske igre u Agija Trijadi kraj Soluna.

SRPSKA FEDERACIJA KOMPANIJSKOG SPORTA: Uspešno održane Igre u Agija Trijadi!

Foto: SFKS

Tradicija održavanja manifestacije koja čuva prijateljstvo Srbije i Grčke, ali i neguje poslovno-prijateljske odnose među kompanijama u Srbiji i regionu, nastavljena je poslednjih dana lepog vremena na obali Egejskog mora.

Iako mlada organizacija, Srpska federacija kompanijskog sporta pokazala se da je uveliko spremna za velika dela, pa otuda i ne čudi što će SFKS s predesnikom Velizarom Đerićem na čelu u martu naredne godine organizovati i Svetske zimske sportske komapnijske igre na Jahorini.

Na planinskoj lepotici Republike Srpske već godinama unazad se organizuju Zimske sportske kompanijske igre, a dobijanjem domaćinstva od strane Svetske federacije kompanijskog sporta, u martu naredne godine biće još masovnije učešćem do 3.000 radnika kompanija širom planete.

Ali otom-potom, evo i fotografija sa Letnjih sportskih kompanijskih igara koje su nedavno održane u Agija Trijadi kraj Soluna!

Foto: SFKS

 

Agiljni čelnici Srpske federacije kompanijskog sporta, pre svih predsednik Velizar Đerić, potpredsednik Budimir Vučinić, generalni sekretar Žarko Gvero, šef komisije Mića Jovanović i ostali pobrinuli su se da akteri Igara i ove godine zadovoljni napuste Agija Trijadu. Program je vodila cenjena voditeljka Dnevnika RTS Ivona Pantelić.

Foto: SFKS

 

Prava sportska uzbuđenja bila su u fudbalu i odbojci na pesku, skoku iz mesta na pesku, pikadu, streličarstvu, plivanju, šahu, na basketu, stonom tenisu, badmintonu, a posebno je bilo zanimljivo tokom bacanja kamena s ramena, nadvlačenja konopca na pesku i obaranja ruku.

Republika

Foto: SFKS

 

Svesno ćemo preskočiti rubriku "rezultati" i "proglašenje pobednika", jer nije fraza - svi koji su učestvovali istinski su pobednici!

Pobedilo je druženje, prijateljstvo i partnertvo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading