OVO JE DEVOJKA DAVIDA DRAGOJEVIĆA: Uhvaćen u strastvenom zanosu sa atraktivnom brinetom! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.10.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama osvanula fotografija.

OVO JE DEVOJKA DAVIDA DRAGOJEVIĆA: Uhvaćen u strastvenom zanosu sa atraktivnom brinetom! (FOTO)

Foto: St/N. Pančić

David Dragojević

Bivši zadrugar David Dragojević važi za jednog od najatraktivnijih muškaraca koji su ikada učestovali u rijalitiju. On već godinama vredno radi na svom fizičkom izlgedu, što je čak pretvorio i u posao, tako da snimke i slike iz teretane svaki dan objavljuje na svojim društvenim mrežama. 

Republika

Foto: instagram.com/david__dragojevic

David Dragojević Instagram

Mnogi se interesuju i za Davidov ljubavni život, koji je on jako dugo skrivao od očiju javnost, ali je sinoć odlučio da svima pokjaže svoju devojku i na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podeli prvu fotografiju sa njom.

Njih dvoje su se na slici ljubili, a svima je zapalo za oko koliko je Dragojevićeva izabranica atraktivna i dobro građena. 

Republika

Foto: Instagram.com

David Dragojević pokazao devojku

David ipak nije želeo da otkriva ime svoje devojke, pa je nije označio na slici koju je okačio, ali je sigurno da će njegovi fanovi kao i sve do sad iskopati i saznati. 

Podsećamo, David je do sad imao devojke iz javnog sveta sa kojima je bio u ljubavi tokom učešća u rijaltiju, ali i posle toga, a nakon tih veza ovo mu je prva devojka koju je pokazao javnosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading