VODITELJKE PINKA U JAVNOM "KLINČU!" Dalila saznala kako joj je Ana smestila dramu sa Dejanom, usledilo ŽESTOKO OBRAĆANJE!

Autor:

Zabava

07.10.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević saznala je za izazov Ane Radulović, gde je bio upleten i Dejan Dragojević, pa joj se javno obratila.

Dalila Dragojević postala je voditeljka Red televizije, a mnogi komentarišu da se jednako dobro snašla, kao u ulozi rijaliti učesnice. Podsetimo, Dalili je Zadruga 5 promenila život, kada je zbog veze sa Filipom Carem stavila tačku na brak sa Dejanom Dragojević.

Dalila to smatra svojom najvećom greškom, a i dan-danas joj nije lako suočiti se sa bivšim suprugom. Njena koleginica, Ana Radulović, stavila ju je na težak izazov i otkrila da će upravo Dejan gostovati u emisiji, koju će voditi Dalila. 

- Ko gostuje? Jao, Ana, baš si me zatekla sad. Mislim, nije mi problem, ali bolje da vidiš i sa njim. Vidi ti bolje da nađeš nekog drugog gosta, mislim da ćeš sa njim imati problem, nema od te emisije ništa - govorila je Dalila uspaničeno.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Dalila Dragojević

 

Ubrzo je Ana objasnila Dalili da je učestvovala u emisiji "Rolerskoster sa Malom_Neveshtom", u kojoj je voditeljka Zadruge imala zadatak da za 90 sekundi ubedi Dalilu da će se suočiti sa bivšim suprugom, a Dalilina reakcija šokirala je sve.

Dalilu je to tada nasmejalo, a onda se koleginici Ani javno obratila povodom ovog izazova i poručila joj da ju je "kolegijalno" namestila: 

- Kad te namesti koleginica, ovako izgleda - napisala je Ana.

Republika

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading