VRELI SNIMAK VODITELJKE PINKA UGLEDAO SVETLOST DANA: Ana Radulović će zbog OVOGA biti u debelom problemu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.09.2023

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Radulović objavila snimak koji je izazvao lavinu komentara.

VRELI SNIMAK VODITELJKE PINKA UGLEDAO SVETLOST DANA: Ana Radulović će zbog OVOGA biti u debelom problemu! (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Voditeljka Ana Radulović je poznato lice televizije Pink, ona redovno svoje obožavaoce na Instagramu obraduje nekim interesantnim fotografijama.

Ana često dospeva u žižu javnosti baš zbog svog neverovatnog izgleda, a nedavno su svi mediji brujali o njenoj navodnoj aferi sa jednim turskim biznismenom.

 

Bilo kako bilo, Ana nas je ponovo iznenadila neverovatno provokativnim snimkom na svom Instagram profilu.

Voditeljka se na snimku penje uz stepenice i veoma zavodljivo igra, njena odevna kombinacija je takođe izazvala veliku pažnju javnosti.

 

 

Inače Ana Radulović je srpska televizijska voditeljka i model, rođena 22. jula 1992. Po struci je diplomirani ekonomista, a svoju karijeru na televiziji započela je 2020. godine na kablovskom kanalu Red, gde je vodila emisije “Pitam za druga”. Osim što je poznata kao voditeljka, Ana je takođe bila model i pojavila se u nekoliko muzičkih spotova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sintetička kosa

22.09.2023 11:22

Ima li ova ekonomistkinja sa savladana četiri padeža neku fotografiju iz srednje škole osim ovih fotošopiranih i izoperisanih?