KAO U ZADRUZI: Zorica Marković u emisiji napravila HAOS - prevrnula garnituru pred koleginicom! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.09.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković napravila haos u emisiji!

KAO U ZADRUZI: Zorica Marković u emisiji napravila HAOS - prevrnula garnituru pred koleginicom! (VIDEO)

Foto: INSTAGRAM/MOJAHAPPYMUZIKA

Pevačica i bivša zadrugarka Zorica Marković poznata je kao veseljak. Ove godine je ne gledamo u rijalitiju "Elita", ali ona pravi šou gde god da se napravi. Tako je u jednoj emisiji, u kojoj je bila i Rada Manojlović, napravila haos.

Republika

Foto: INSTAGRAM/MOJAHAPPYMUZIKA

Zorica Marković

Pevačicu je u jednom trenutku, dok je izvodila pesmu, ponela melodija. Prvo je krenula da gura garnituru, a potom i da je prevrće. Pre toga je tu sedela Rada, koja je ustala da zaigra kolo, a harmonikaš je pratio šta radi Zorica. Snimak možete pogledati u nastavku ovog teksta.

 

 

Snimak je postao viralan. Mnoge je ovo podsetilo na trenutak iz "Zadruge", kad je pevačica u drugoj sezoni ovog rijalitija prevrnula sto zbog pesma koja ju je pogodila.

Pevačica je nedavno dala svoj sud o dešavanjima u "Eliti".

- Ekipa je top. Ima vrlo simpatičnih teletabisa, a i fikusa, ima i vrlo aktivnih učesnika. Ja se dosta smejem. Vrlo je interesantna sezona. Čuburac mi se jako dopada, mali Uroš mnogo, Snežana se istakla... Dopada mi se Mileusnić, on je najjači lik tamo i najbolji frajer tamo. Nikola Bukilić je isto top frajer. Bilo je jako dirljivo kad sam gledala Bojanu, nadam se da će izdržati. Sanjin je nagrabusio, on se zaljubio, hoće kući. Gledam i ne verujem, što ne kaže da se zaljubio u ženu, to ima da pršti od emocija. Milena mi se ne dopada kad preteruje. Njen problem, to Bog ne može da raščivija. Zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju. Sve će se to otkriti i doći na svoje, niko tu nije ispravan. Ne volim kad se previše zalazi u privatnost ljudi koji nisu učesnici. Ne znam šta treba čovek da uradi čoveku da ga poznaješ preko 20 godina, da ga braniš toliko i da okreneš ploču. Ona ima pravo da radi šta hoće, ali meni se to nikako ne dopada. Janjuš je prenaglašen. Malo mi je degutantno to što radi, sve radi namerno i na silu... On bi sve. Matora je neaktivna totoalno, ako se oženila, to ne znači da treba da ćuti, isto mislim i o njenoj ženi Aniti - izjavila je Zorica za Pink nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading