ŠOK PREOKRET! Mima Šarac se oglasila nakon Grujine veridbe - evo ko je njegova MISTERIOZNA VERENICA!

Autor:

Zabava

18.09.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mima Šarac se oglasila nakon Nikole Grujića i otkrila ko je njegova misteriozna verenica!

ŠOK PREOKRET! Mima Šarac se oglasila nakon Grujine veridbe - evo ko je njegova MISTERIOZNA VERENICA!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Mima Šarac, Nikola Grujić

Konačno je razrešena misterija o tome koju devojku je verio bivši zadrugar i pevač Nikola Grujić Gruja. Naime, oglasila se Mima Šarac i indirektno potvrdila da se radi o njoj. Mimu su kontaktirali domaći mediji i čestitali na veridbi, a u nastavku možete pročitati njenu reakciju.

- Na čemu, na veridbi (smeh)? Ne znam šta da vam kažem, nemojte ništa da me pitate... Možda ću moći da pričam za koji dan, ne bih sada ništa otkrivala. Sve što mogu da kažem je da sam bez teksta, da sam ostala bez reči i da sam presrećna - rekla je Mima za Pink.rs.

Republika

Foto: ATA Images

Mima i Gruja

Podsetimo, njih dvoje zavoleli su se u petoj sezoni "Zadruge" u kojoj je, zbog ljubavi koja mu se desila, Gruja javno ostavio svoju suprugu Ljiljanu, s kojom ima dvoje dece. Gruja i Mima su pred kraj rijalitija raskinuli, vezu su im obeležile turbulentne svađe i medijska prepucavanja, a potom su se krišom pomirili. Odlučili su da svoju intimu ne dele s javnošću, a u međuvremenu su, po svemu sudeći, uspeli da "stanu na noge" i poželeli da svoju ljubav krunišu brakom.

Danas se spekulisalo i da je Gruja verio Milicu Veselinović, nakon što je osvanula slika gde ona ima iste nokte kao devojka sa Grujine slike. On se oglasio danas i odlučio da indentitet sačuva za sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading