BARAK BAHAR O SITIJU: Verujem u svoj tim, idemo NA POBEDU!

Autor:

Sport

18.09.2023

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Zvezdu kreće "ono pravo".

BARAK BAHAR O SITIJU: Verujem u svoj tim, idemo NA POBEDU!

Foto: FK Crvena zvezda

Ekspedicija Crvene zvezde doputovala je u Mančester, gde će u utorak od 21:00 igrati prvi meč grupe G Lige šampiona protiv Mančester sitija.

 

 

Pred meč održana je konferencija za štampu, a medijima su se obratili Marko Stamenić prvotimac Zvezde, kao i trener Barak Bahar.

Prvo je govorio Stamenić, a istakao je da se Zvezda zadovoljava samo pobedom.

- Mančester siti je prošle godine bio najboji na svetu. Što se tiče nas, gledaćemo svoju igru, da vidimo kako možemo da napredujemo, zajedno nastupimo kao tim i napadnemo svi zajedno. Mi se nadamo pobedi. Ne zadovoljavamo se malim rezultatima, ni remijem. Okružen sam kvalitetnim igračima i uopšte ljudima u klubu i imamo pravo da se nadamo pobedi - rekao je Marko Stamenić.

Potom je reč dobio Barak Bahar koji je svestan kvaliteta svog protivnika, ali kaže da se njegov tim ne predaje.

- Nismo imali mnogo vremena, zbog obaveza u Superligi. Naš sledeći zadatak je Mančester siti. Svesni smo šta nas čeka, jer svi znaju kakav tim ima Mančester siti. Veliki rad je iza nas, a i ispred nas, jer ima još vremena do utakmice. Verujem u svoju ekipu. Neću promeniti nešto mnogo. Igraće najbolji tim, igraćemo kako smo navikli da igramo. Važno je da imamo dobar dan, da nas prati sreća, da igramo po planu kako smo zamislili - rekao je Bahar.

Zanimalo je novinare kako vidi pohvale koje je dobio od Pepa Gvardiole.

- Lepo je čuti da me je Gvardiola pohvalio. Ipak, moram to da pokažem sutra, da pružimo dobru igru na terenu. Hoću da posle utakmice mogu da kažem da smo igrali hrabro i pametno i dali sve od sebe - istakao je trener Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading