POTREBNE SU MI NOVE GAĆE, VELIČINA POZNATA OSOBI KOJA IH JE KUPOVALA: Marko Marković brutalno uzvratio Staniji i njenom oženjenom vereniku, BUKTI RAT!

Autor:

Zabava

09.09.2023

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Marković odgovorio je Asminu Durdžiću na prozivke, ove reči mu Stanija neće oprostiti.

POTREBNE SU MI NOVE GAĆE, VELIČINA POZNATA OSOBI KOJA IH JE KUPOVALA: Marko Marković brutalno uzvratio Staniji i njenom oženjenom vereniku, BUKTI RAT!

Foto: printscreen/facebook, Instagram.com

Juče smo stupili u kontakt sa Markom Markovićem, koji je za Republiku dao prvu izjavu o skandalu njegove bivše devojke Stanije Dobrojević. Marko je otkrio šta misli o tome što se Stanija verila za Asmina Durdžića, supruga takmičarke "Elite" Aneli Ahmić, a potom i raskinula sa njim.

- Ko god da se umeša u nečiji brak, za to nema opravdanja nikakvog. Jer kako kažu, ne gradi se sreća na tuđoj nesreći - poručio je Marković za Republiku.

Asmin se danas oglasio putem storija na društvenoj mreži Instagram i potkačio Marka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Marković

 

- Go-go plesačica Marko Marković! I ti bi još malo popularnost preko bivše, nije ti dovoljno što ti je plaćala gaćice, ajfone, letovanja, zimovanja, sponzorušice mala! A tek što si od žene u invalidskim kolicima prosio pare da joj uzmeš verenički prsten, kojim te je Stanija gađala u tu glupu glavu!! Bolje se pokrij po ušima, p*derčiću - napisao je Asmin.

Marković je momentalno odgovorio Stanijinom novom izabraniku, pa započeo pravi medijski rat i time poručio svima da više neće ćutati i štititi starletu:

- Što se tiče ovih izjava da je meni neko kupovao gaće. Da, tačno je da mi je kupovala gaće, ja nisam nikome ništa plaćao i kupovao, tvrdim da su sve gaće pošteno odrađene s moje strane. Kad smo kod gaća, ove su mi pri kraju, pa bih zamolio na kućnu adresu da mi se dostavi desetak novih. P.S. Kućna adresa i veličina gaća su već poznate osobi koja je iste kupovala - napisao je Marko.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Miloš

09.09.2023 19:59

Sad nek ti kupuje Žana i njoj pošteno odradjuješ. Onaj višak, što zaradjuješ na jahtama, čuvaj za crne dane.

Mina

09.09.2023 22:16

Markoviću, dobro ti trebaju veće gaće. Nosio si dečiji broj, zato si dobio pedalu. Samo radi, kažu ko nema u glavi, ima u gaćama.