BIVŠI ZADRUGAR ZAVIJEN U CRNO: Potresnim rečima se oprostio od NJEGA! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.08.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija zadesila bivšeg zadrugara, nije mogao da sakrije tugu na društvenim mrežama!

BIVŠI ZADRUGAR ZAVIJEN U CRNO: Potresnim rečima se oprostio od NJEGA! (FOTO)

Foto: Pixabay

Sveća

Fudbaler i bivši zadrugar Borislav Bora Terzić je na svom Instagram profilu podelio tužne vesti. Naime, Terziću je preminuo blizak prijatelj, od kod se oprostio potresnim rečima.

On je objavio fotografiju sa preminulim drugom, okačio pesmu "Nema više druga mog", koju izvodi Bane Bojanić, i napisao sledeće reči:

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Bore Terzića

- Neću te nikad zaboraviti, crnka moj - napisao je Bora i dodao emotikon koji plače, kao i slomljeno srce.

Bora je potom objavio još jednu uspomenu sa preminulim prijateljem, uz pesmu "Živi moje milo", koju izvodi Emir Đulović.

- Moj mali plavokosi - napisao je bivši zadrugar preko ove objave.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Bore Terzića

Podsećamo, Bora je kratko boravio u šestoj sezoni "Zadruge", a učešće su mu obeležili odnosi sa Slađanom Lazić, Majom Kovačević kao i flertovanje sa drugim zadrugarkama. Poslednjih nekoliko dana se šuška da bi ovaj zavodnik mogao da postane učesnik "Elite", a on je svojom objavom na društvenoj mreži Instagram nedavno dodatno zaintrigirao svoje fanove.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Bora Terzić

Bora je tada podelio objavu svoje fan grupe, gde je stajao citat "Jedan je Bora Terzić! "Zadruga 7" je njegova. Bora Elita".

Nakon izlaska iz "Zadruge 6" otkrio je i da ga je teško pogodio slučaj Ane Ćurčić, kao i da je često u Beloj kući plakao zbog nje i Zvezdana Slavnića, ali i da ima konekciju sa Acom Bulićem, kod kog radi njegova tetka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading