KAPITALNO POJAČANJE ZA KLUB: Potpisao mlađi brat Kevina Pantera! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.08.2023

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugovor na godinu dana.

KAPITALNO POJAČANJE ZA KLUB: Potpisao mlađi brat Kevina Pantera! (VIDEO)

Foto: Starsport

Kevin Panter

Mlađi brat kapitena Partizana Kevina Pantera, Kifer (24, 195), potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor. Naime, Amerikanac je postao član bosanskohercegovačkog Promo iz Donjeg Vakufa.

Iako se čini da klub koji je završio prošlu sezonu na desetom mestu prvenstva Bosne i Hercegovine nije previše atraktivan, prvi korak starijeg brata Pantera, grčki Lavrio, takođe nije bio spektakularan.

Kifer igra na poziciji beka, a prošle sezone je na Univerzitetu Troj prosečno beležio 8,1 poen po meču, uz šut iz igre od 35,6%. Takođe ostvario je i učinak od 3,3 skoka, 1,6 asistencija i jednu ukradenu loptu po utakmici.

Budući da će šest godina stariji brat biti blizu, Kifer bi trebalo relativno glatko da se prilagodi evropskom okruženju i prvom seniorskom klubu. 

Kifer Punter je prethodne tri godine provodio na pomenutom univerzitetskom programu. Rođen 1999. godine, tokom prethodne sezone se istakao kao jedan od samo dvojice igrača koji su nastupili na svih 33 utakmice koje su popularni Trojansi odigrali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading