OVO ĆE ZABOLETI NAVIJAČE PARTIZANA! Lesor PRIZNAO: Nisam želeo da napustim crno-bele, ali...

Autor:

Sport

07.08.2023

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuz objasnio zbog čega se preselio u Panatinaikos.

OVO ĆE ZABOLETI NAVIJAČE PARTIZANA! Lesor PRIZNAO: Nisam želeo da napustim crno-bele, ali...

Foto: Starsport

Matijas Lesor

Povreda bi mogla da spreči Matijasa Lesora, bivšeg igrača Partizana, da učestvuje na predstojećem Svetskom prvenstvu u dresu reprezentacije Francuske. Nekadašnji centar "parnog valjka" oglasio povodom velikog malera, ali i odlaska iz crno-belog tabora.

Republika

Foto: Starsport

Matijas Lesor

- Nisam ozbiljnije povređen, u pitanju je neko uganiće članka koje je možda malo jače i to je to. Napredujem malo po malo i iz nedelje u nedelju se sve bolje osećam. Imam redovne terapije kod fizioterapeuta i u trening kamp reprezentacije sam već došao povređen. Frustrirajuće je kada samo možeš da gledaš treninge i utakmice - rekao je Lesor.

Matijas se dotakao i prelaska iz Partizana u Panatinaikos.

- Bilo je komplikovano, nisam hteo da napustim Partizan, ali činjenica da sam otišao u Panatinaikos koji je tim sa sličnim ciljevima i uvek gleda da bude na vrhu Evrolige, pa me je motivisao i uz to potpisao druge vrhunske igrače. Znam da i u Atini može da bude luda atmosfera, pa jedva čekam da vidim OAKA arenu baš kao što je to bilo dok sam igrao za Partizan - rekao je Lesor.

Imao je sezonu života u Partizanu i bio u idealnoj petorci Evrolige.

- Ne budim se sa željom da igram NBA ligu. Srećan sam u Pantinaikosu. Ukoliko dobijem poziv iz NBA to je još bolje, ali moj cilj je da svakog dana budem bolji igrač i saigrač, da razumem trenera i njegov sistem. Videćemo šta će mi se otvoriti, jer zaista ni ne znam ko ima prava na mene u NBA - poručio je francuski centar.

Podsetimo, Svetsko prvenstvo će se održati od 25. avgusta do 10. septembra, sa domaćinstvom u Japanu, Indoneziji i Filipinima. Francuska reprezentacija će se naći u grupi sa Letonijom, Libanom i Kanadom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading