GVARDIOLA OGORČEN NAKON PORAZA: Utakmice više ne traju 90, već 100 minuta?

Autor:

Sport

07.08.2023

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski stručnjak bez dlake na jeziku.

GVARDIOLA OGORČEN NAKON PORAZA: Utakmice više ne traju 90, već 100 minuta?

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Arsenala osvojili su prvi pehar u novoj sezoni, pošto su u utakmici Komjuniti šilda pobedili Mančester siti. Meč na Vembliju završen je rezultatom 1:1 (0:0), a u penal seriji su slavile "tobdžije" sa 4:1.

Pep Gvardiola, menadžer popularnih "građana", iskazao je svoje nezadovoljstvo zbog načina na koji je njegov tim izgubio trofej u Komjuniti šildu. Siti je gotovo čitavu utakmicu vodio sa 1:0, sve do 101. minuta kada je usledio izjednačujući gol postignut od strane Leandra Trosara. Ova neočekivana promena rezultata je dovela do penala, gde su "tobdžija" bile bolje.

- Imao sam utisak da, bez obzira što smo vodili 1:0, nije se dogodilo mnogo toga da bi utakmica bila produžena za osam minuta. Moramo se navići da utakmice više neće trajati 90 minuta, već 100. Sada će nadoknada biti toliko duga da možete da postignete, koliko… sedam golova? - zapitao se Gvardiola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading