UHVAĆEN BEZ NOVE DEVOJKE: Mateja Matijević hitno NAPUŠTA Srbiju, a OVO je razlog! (PAPARACO)

Autor:

Zabava

02.08.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paparaco portala Republika uhvatio je Mateju Matijevića na aerodromu Nikola Tesla!

UHVAĆEN BEZ NOVE DEVOJKE: Mateja Matijević hitno NAPUŠTA Srbiju, a OVO je razlog! (PAPARACO)

Foto: Republika, Antonio Ahel/ATAImages

Mateja Matijević

Bivši zadrugar Mateja Matijević ne staje ovog leta. Rijaliti zavodnik posetio je nekoliko destinacija u inostranstvu i komšiluku, a danas ga je paparaco portala Republika zatekao na aerodromu Nikola Tesla, dok je čekao da se ukrca na novi let.

Republika

Foto: Republika

Mateja Matijević, paparaco

Dok je bio u redu za ukrcavanje, Matijević nije skidao pogled sa telefona, a ni osmeh sa lica, pa se po svemu sudeći moglo zaključiti da se dopisuje sa novom devojkom, koja mu nije pravila društvo na aerodromu. Podsetimo, Mateja je prvu pesmu izbacio nakon izlaska iz "Zadruge 3", a nedavno je odlučio da se vrati u muzičke vode.

Republika

Foto: Republika

Mateja Matijević, paparaco

Kako smo uspeli da saznamo, Mateja danas leti za Tursku, gde će snimati spot za svoju novu pesmu na više lokacija, dok njegova nova devojka Una Janković uživa na porodičnom letovanju, sa kojeg je okačila nekoliko storija na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Mateja se pre nekoliko dana uslikao sa Unom na jednom slavlju, gde je prisustvovala i njegova porodica i tako javno ozvaničio vezu sa atraktivnom brinetom. Mlada dizajnerka (24) je nedavno diplomirala i već ima svoj brend, a sestra je prvotimca OFK Beograda, Damjana Jankovića

Da je veza sa njom ozbiljna, govori i činjenica da ju je upoznao sa svojom porodicom, pa je tako sa gorepomenute proslave podelio i fotografiju gde se vidi kako Una i Matejina rođena sestra Maša uživaju zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading