ŠOK! Ponovo kreću "Parovi"? Pogledajte kako luksuzna vila izgleda posle dve godine (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.07.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaviriti u luskuznu vilu koja je zatvorena pre dve godine!

ŠOK! Ponovo kreću "Parovi"? Pogledajte kako luksuzna vila izgleda posle dve godine (VIDEO)

Foto: Happy televizija

Popularni rijaliti program "Parovi" se emitovao devet sezona, a ukinut je pre dve godine, nakon odluke čelnika Hepi televizije da promene kurs. Oni su se posvetili drugim emisijama koje su privlačile veliku pažnju ppublike, a izgleda se da se rijaliti ponovo vraća na velika vrata.

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Parovi

Naime, voditelj Uroš Božić je na svom TikTok nalogu objavio video iz luksuzne vile.

- Ušli smo u vilu "Parova" nakon više od dve godine, koliko je prošlo od poslednje sezone. Ovaj rijaliti ispisao je televizijsku istoriju kada je gledanost u pitanju, ali čeklnici Hepija odlučili su da program nastave bez ovog formata i nisu pogrešili, budući da Hepi ostvaruje nikad bolje rezultate gledanosti.  Danas vila "Parova" izgleda isto, sve pršti od luksuza. Mnogima nedostaje ovaj ambijent i rijaliti igrači u njemu. Šta mislite, da li će jednog dana ovaj rijaliti ponovo nastaviti sa emitovanjem? - rekao je Uroš i zaintrigirao publiku.

"Da, šteta da stoji ovako prazno", "Hoćemo parove", "Bilo bi top", "Da", "Hoćemo Parove", "Da, nadamo se", samo su neki od komentara ispod ove objave, koju možete videti u nastavku ovog teksta.

 

@bozic.uros Šok! Ušli smo u vilu Parova nakon više od sve godine i evo šta smo zatekli tamo! #fyp #foryoupage #tiktok #balkan #happytv #parovi #realityshow #urosbozic ♬ Rijaliti - Đogani

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ljiljana

14.07.2023 10:28

To je bio rijaliti! Zadruga nešto preuzela sa farme nešto sa parova nešto sa dvora i tako se pogubili, napravili bućkuriš, koji ninašta ne liči.

Miljana

14.07.2023 13:58

@Ljiljana - Jedva cekamo,parovi su izuzdtno gledani.