"KRADEM SITNICE, USPOMENA NA STARE DANE" Kristijan Golubović se oglasio nakon DRAME u supermarketu!

Autor:

Zabava

01.07.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar odgovorio na optužbe da je ukrao pelene i igračke u supermarketu na Vračaru!

"KRADEM SITNICE, USPOMENA NA STARE DANE" Kristijan Golubović se oglasio nakon DRAME u supermarketu!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Danas je kao bomba odjeknula vest da je bivši zadrugar Kristijan Golubović navodno sprečen u krađi u supermarketu na Vračaru, gde je navodno pokušao da ukrade pelene za bebe i igračke. On se oglasio i izneo svoju stranu priču.

Republika

Foto: Republika

Kristijan Golubović

- To su laži i gluposti! Naša kolica za bebu koštaju 250.000 dinara, pa neka potraže da li sam i gde i njih ukrao?! Nisu u pitanju ni autići, ni pelene, a u obezbeđenju su sve moji poznanici. Robija od 14 i po godina zbog izjave nepoznate osobe, prodavačice ili prolaznice?! - rekao je Kristijan, pa dodao:

- Inače kada smo sa malim u prodavnici i počne da se vrpolji u kolicima, ja mu lično u ruke dam bilo šta da ga zainteresujem sa nečim. Bili su to ženski ulošci (zelena kutijica) koju je posle izbacio negde pored voća, i ja sam digao frku da sam ostavio tu i tu, i da to neću platiti, jer to nisam ni kupovao, niko ništa nije ukrao ili uzeo namerno! Nikada nisam osporavao da volim da ukradem sitnice čisto iz sprdnje, uspomena na jako stare dane (smeh), ali da kradem autiće i pelene za dete, to je čista laž! Masa ljudi me obožava. Ali eto, pojedinci g*vna, me ZAUVEK proganjaju! - poručio je Golubović za "Srbija Danas".

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Kristijan Golubović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading