KRISTIJANA ZAUSTAVILO OBEZBEĐENJE: Pokušao da UKRADE pelene i igračke?!

Autor:

Zabava

01.07.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do drame je došlo u jednom supermarketu na Vračaru

KRISTIJANA ZAUSTAVILO OBEZBEĐENJE: Pokušao da UKRADE pelene i igračke?!

Foto: Republika

Kristijan Golubović je pre nekoliko dana navodno pokušao da iz jednog supermarketa na Vračaru ukrade dve dečje igračke i pakovanje pelena, prenosi "Kurir". Bivšeg robijaša i rijaliti učesnika tada je zaustavilo obezbeđenje, koje ga je pozvalo na stranu. 

S obzirom na to da su ga prepoznali, na lep način su mu rekli da plati sve što je uzeo iz prodavnice kako ne bi morali da pozovu policiju. On je tada, posramljen otišao do kase i platio račun naočigled brojnih šokiranih kupaca.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Kristijan Golubović

Ovo je ispričao jedan od svedoka, koji nije mogao da veruje kakvoj bizarnoj situaciji prisustvuje.

- Kristijan u taj supermarket često dolazi jer verovatno i živi tu negde u blizini. Ja ga ne bih ni primetio da se u blizini kasa odjednom nije pojavilo nekoliko osoba iz sekjuritija. Koliko sam uspeo da primetim, problem je nastao jer je pokušao da ukrade dva dečja autića i pelene. Pokušao je da izađe iz prodavnice, a da to ne plati. Tu su ga odmah opkolili ti momci i sigurno su ga i prepoznali, jer su ga više puta oslovili po imenu. Rekli su mu da plati to što je uzeo, jer će u suprotnom biti prinuđeni da pozovu policiju. On je pokušao da izvrda i okrene na šalu. Bilo je baš neprijatno. Ljudi su počeli glasno da komentarišu, a neki i da se smeju. Verovatno je tu scenu neko snimio i telefonom. Kad je video da ne može da se izvuče a da ne plati, gunđajući, posramljen je otišao do kase i platio ceh. Neviđeni blam - otkrio je svedok događaja za "Kurir", što im je potvrdila i pevačica:

- Tačno je sve, taj dan sam bila u smeni i sve videla. Užas. Mada, Kristijanu to nije prvi put. Negde sam već čitala i da je krao parfeme po drogerijama. Kad to rade poznate ličnosti, šta tek da očekujemo od običnog sveta koji jedva sastavlja kraj sa krajem. Dno dna - ispričala je rezignirana prodavačica za gorepomenuti medij.

Republika

Foto: Republika

Kristijan Golubović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Перагеније

03.07.2023 11:25

Па кад сврбе прсти - тешко је одвићи се...