DAO OTKAZ ZBOG ZADRUGE, PA POBEGAO: Voditelj postao ZVEZDA u Iranu! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.06.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pohvalio se na društvenoj mreži Intagram i sa pratiocima podelio svoje iskustvo!

DAO OTKAZ ZBOG ZADRUGE, PA POBEGAO: Voditelj postao ZVEZDA u Iranu! (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ, Promo

Pink

Voditelj Adi Bebanić doneo je šok odluku da da otkaz na televiziji i uđe u "Zadrugu 4" u septembru 2020. godine, a samo nekoliko sati kasnije je samoinicijativno napustio rijaliti, zbog čega je diskvalifikovan. 

On je dobio napad panike, završio u bolnici, gde su lekari ustanovili da je zdrav i sam je doneo odluku da pobegne odatle, zbog čega ga je produkcija diskvalifikovala.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Adi Bebanić

Adi se danas pohvalio na društvenoj mreži Instagram i otkrio svojim pratiocima da je postao zvezda u Iranu, gde se trenutno nalazi.

- Ne znam kako da vam kažem, ali ja sam zvezda u Iranu. Nekako su saznali da je neko iz Evrope ovde, pri tom, neko ko ima ovu plavu kvačicu (verifikaciju na Instagramu). Oni sad misle da je u najmanju ruku Ronaldo došao ovde. Zove me kod sebe kući, pitaju za adresu da dođu da se slikaju, traže me. Ako Boga znate, vadite me odavde - napisao je šaljivo Bebanić.

Republika

Foto: Instagram.com

Adi Bebanić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading