NEMANJA NEDOVIĆ SLOMLJEN: Meni ovaj trofej NI NE TREBA! Dali smo PRIMER PONAŠANJA pojedincima! (FOTO)

Autor:

Sport

23.06.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Meridianbet emotivno je podneo poraz u finalu AdmiralBet ABA lige.

NEMANJA NEDOVIĆ SLOMLJEN: Meni ovaj trofej NI NE TREBA! Dali smo PRIMER PONAŠANJA pojedincima! (FOTO)

Foto: Starsport

Uroš Trifunović, Nemanja Nedović i Duško Ivanović

Košarkaši Partizana osvojili su titulu u AdmiralBet ABA ligi.

Crno-beli su savladali večitog rivala Crvenu zvezdu Meridianbet sa 3:2 u finalnoj seriji, a susret odluke četa Željka Obradovića rešila je u svoju korist rezultatom 96:85.

Ovaj neuspeh pogodio je sve kojima je klub sa Malog Kalemegdana u srcu, a na Instagramu se oglasio i jedan od najboljih košarkaša ekipe, Nemanja Nedović.

- Hvala za ovu podršku tokom ove jako naporne i uzbudljive sezone, sa dosta uspona i padova. Dva osvojena trofeja, ali ostaje žal zbog pete utakmice finala. Utisak je da smo taj trofej izgubili porazom u Zagrebu, ali šta je tu je. Na kraju dana treba biti realan i čestitati Partizanu jer su bili bolji u utakmicama u Areni- istakao je Nedović, pa dodao:

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/ Nemanja Nedović

Poruka Nemanje Nedovića posle finala AdmiralBet ABA lige

-Tužan sam jer sam svestan da ova ekipa neće ostati na okupu, a možda je bila grupa momaka sa kojima sam najviše uživao i sarađivao. Dali smo primer pojedinim igračima protivničkog kluba kako treba da se ponašamo u ovakvim situacijama. Bez dobacivanja, bez provokacija, uvek pozdravili protivnika pre i nakon utakmice. Uvek ću se rado prisećati ove sezone. Hvala za svu ljubav koju ste mi pružili od mog povratka u našu Zvezdu i vidimo se. Meni trofej stvarno ne treba...

Nedović je, dakle, sve ovo prihvatio emotivno, a šta će biti sa Crvenom zvezdom Meridianbet naredne sezone i u kom će sastavu ekipa igrati, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading