VELIKI PROBLEM ZA ZVEZDU MERIDIANBET! Ko NE MENJA sredinu, a ko IDE? Crveno-beli ostaju bez DESETORICE?!

Autor:

Sport

23.06.2023

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli će sa promenjenim rosterom ući u novu sezonu.

VELIKI PROBLEM ZA ZVEZDU MERIDIANBET! Ko NE MENJA sredinu, a ko IDE? Crveno-beli ostaju bez DESETORICE?!

Foto: Starsport

Gubitak titule od večitog rivala Partizana označio je rastanak sa značajnim brojem igrača za Crvenu zvezdu Meridianbet. I da je, sada već bivši šampion, odbranio titulu, teško da bi se izbegao sličan scenario, budući da se manje-više sve znalo i pre majstorice u Štark areni.

Kao prvi transfer je potvrđen odlazak Ognjena Dobrića u Virtus iz Bolonje, od koga će crveno-beli inkasirati 1,6 miliona evra.

Foto: Printscreen/Twitter

 

Tandem Argentinaca, Luka Vildoza-Fakundo Kampaco, takođe će napustiti Mali Kalemegdan. Bivšeg igrača Baskonije samo formalnosti dele od parafa za Panatinaikos, budući da je Vildoza već prošao medicinske preglede u Atini i potpisaće dvogodišnji ugovor sa "zelenima", koje odnedavno trenira Ergin Ataman.

Foto: Starsport

 

Od ranije se zna da će Kampaco naredne sezone ponovo igrati u Real Madridu, koji je iskazao želju da ga vrati u svoje redove.

Ugovor još nije potpisan, ali pravo čudo bi trebalo da se dogodi, pa da nekadašnji košarkaš Denvera ne obuče dres aktuelnog šampiona Evrope.

Foto: Printscreen/Twitter

 

Filip Petrušev je još pre Zvezde Meridianbet trebalo da se oproba u NBA ligi, ali će se po svemu sudeći to desiti naredne sezone, pošto kako Eurohoops prenosi, bivši igrač Mege bi mogao da potpiše ugovor sa Filadelfijom Seventisiksers.

Foto: Printscreen/Twitter

 

Već smo pisali da je Stefan Marković objavio kraj karijere po završetku finalne serije, a budući na nezapaženu minutažu u prethodnoj sezoni, rastanak bi mogao da usledi i sa Bilom Bentilom, Ognjenom Kuzmićem, Miroslavom Raduljicom i Nikolom Ivanovićem, koji u poslednjimm mečevima finalne serije nije bio ni u protokolu.

Ne bi bilo iznenađenje da i Hasan Martin promeni sredinu, dok je siguran odlazak Džona Holanda, koji gotovo da nije ni igrao ove sezone. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Poznavalac sporta i košarke

23.06.2023 11:38

Još kada bi vašu cenjeni novinari znali imena košarkaša Crvene zvezde. Bentil je godinu dana član kluba, a dotični novinar ne zna kako se košarkaš zove.

PROSEK od trenera

23.06.2023 11:59

VAZNO da ,,REPATI " ostaje