ŠOK POSLE FINALA: Stefan Marković odlazi u PENZIJU!

Autor:

Sport

22.06.2023

23:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prekaljeni plejmejker je odlučio da "okači patike o klin".

ŠOK POSLE FINALA: Stefan Marković odlazi u PENZIJU!

Foto: Starsport

Stefan Marković i Duško Ivanović

Stefan Marković, košarkaš Crvene zvezde Meridianbet i nekadašnji reprezentativac Srbije, doneo je odluku da završi karijeru posle finalne serije protiv Partizana, prenosi Sportal.

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu Meridianbet u Štark areni rezultatom 96:85 (30:18, 24:16, 11:24, 21:17).

Crno-beli su, na taj način, osvojili titulu namenjenu prvaku AdmiralBet ABA lige (3:2) na krilima sjajnog Kevina Pantera, koji je meč završio sa 32 poena.

Međutim, posle meča je navijače tima sa Malog Kalemegdana sačekala još jedna loša vest, a to je da, po svemu sudeći, Marković napušta tim i odlazi u penziju.

Foto: Starsport

Stefan Marković u dresu Crvene zvezde Meridianbet

Marković je prošle godine bio član crveno-bele ekipe koja je osvojila triplu-krunu, a ove godine je sa istim klubom osvojio još dva trofeja.

Ipak, čini se da je u 36. godini života odlučio da se povuče. Osim Crvene zvezde Meridianbet, u karijeri je nosio i dres Atlasa, Hemofarma, Benetona, Treviza, Valensije, Banvita, Unikahe, Zenita, Himkija i Virtusa iz Bolonje,

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading