GROBARI POLOŽILI ISPIT, HVALA DRŽAVI NA POMOĆI: Ovo su PRVE REČI Željka Obradovića posle trijumfa u finalu AdmiralBet ABA lige!

Autor:

Sport

22.06.2023

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana podvukao - u Štark areni je pobedila košarka.

GROBARI POLOŽILI ISPIT, HVALA DRŽAVI NA POMOĆI: Ovo su PRVE REČI Željka Obradovića posle trijumfa u finalu AdmiralBet ABA lige!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Trener Partizana Željko Obradović nije mogao da sakrije zadovoljstvo posle osvajanja sedme titule namenjene prvaku AdmiralBet ABA lige.

Kormilar crno-belih je apostrofirao "predstavu" grobara u našoj najvećoj dvorani tokom majstorice, koja bi mogla da posluži kao primer za buduće večite derbije.

- Za mene je najveće zadovoljstvo da je majstorica odigrana u fantastičnoj atmosferi, a šampioni su navijači Partizana. Čestitam im na načinu na koji su nas borili, bez prekida, ubacivanja predmeta na teren, problema... Takođe, oborili su sve rekorde po broju gledalaca, a taj broj je rastao kako je sezona odmicala. Bez njih, ovaj rezultat nikada ne bismo ostvarili - počeo je trofejni stručnjak obraćanje novinarima, a potom je dodao:

- Zvezda Meridianbet ima ogroman kvalitet, to su pokazali tokom svih pet utakmica. Imali smo 20 poena razlike posle fenomenalnog prvog poluvremena, ali su se crveno-beli vratili. Uspeli smo da odbijemo nalet i donesemo titulu Partizanu. Zahvaljujem se predsedniku kluba i upravi, celoj radnoj zajednici i mom stručnom štabu koji je najbolji - podvukao je Žoc.

Republika

Foto: Starsport

Žoc džentlmenski odao priznanje Zvezdi Meridianbet nakon finalne serije

Obradović se zahvalio i državi na pomoći.

- Mislim da ne bi bilo korektno da se ne zahvalim državi na ogromnoj pomoći za oba kluba. Ja ne znam tačne cifre, ali bez snažnog zalaganja napraviti ovakve timove ne bi bilo moguće. To sve povećava interesovanje javnosti, navijača za košarku i predstavlja sjajnu stvar - naveo je Željko Obradović.

Čačanin se našalio kada je odgovara na pitanje kakav je osećaj vratiti se na čelo reginalnog takmičenja.

Osećaj je loš. Dobio sam tri ili četiri udarca u leđa, bole me nenormalno. Ali, vredelo je! Takođe, unapred sam se zahvalio mojim igračima pred petu utakmicu, ishod je mogao biti i drugačiji, ali oni zaslužuju zahvalnost zbog svega što su uradili za Partizan - jasan je bio Željko uz priznanje da mu je ovo jedan od najdražih trofeja u karijeri.

Na kraju Obradovićevog izlaganja desila se retka situacija, njegovi izabranici su "prekinuli konferenciju", još jednom proslavivši titulu sa tvorcem uspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading