DEJAN PROSLAVLJA ROĐENDAN UZ LUK, PARADAJZ I PAŠTETU: Zavirite u Dragojevićevu oazu sa devojkom! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

18.06.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavlje u Veterniku!

DEJAN PROSLAVLJA ROĐENDAN UZ LUK, PARADAJZ I PAŠTETU: Zavirite u Dragojevićevu oazu sa devojkom! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Dejan Dragojević, pobednik pete sezone rijaliti programa "Zadruga", danas ima razlog sa slavlje. Naime, Dejan danas slavi 28. rođendan. Nekoliko članova porodice i prijatelja uspelo je da ga iznenadi i da mu spreme dva čokoladna mafina sa svećicama.

Međutim, Dejan je odlučio da sa devojkom Jovanom proslavi rođendan gde su spremili luk, paradajz, hleb i paštetu, daleko od znatiželjnih očiju i luksuza, čime se mnogi bivši zadrugari neretko hvale na društvenim mrežama.

Inače, prijatelji su mu javno čestitali rođendan, a kao najoriginalnije ćestitke izdvojile su se reči Marka Đedovića i Tare Simov.

- Srećan rođendan, pi*košu moj! Kada sam te upoznao, mislio sam da mi se mišljenje o tebi nikada neće promeniti i da si g**** neopevano. Nakon toga sam te upoznao zaista, ne ono što predstavljaš i priznaću ti da si najčudniji čovek kog sam ikada u životu sreo, ali da si mi jako drag (ne mogu onu drugu reč da prevalim preko usta) i mogu reći da te znam. Možeš da menjaš veru, pol, boju kože, devojke (snajke), mesta prebivališta, ma šta hoćeš, zauvek će mi ostati momenti koje smo zajedno proživljavali kao nešto što nas je zauvek zbližilo. Srećan ti rođendan i nek si samo srećan, sve podržavam - napisao je Marko Đedović na svom Instagam profilu u opisu zajedničke fotografije.

Republika

Foto: instagram.com/dejan_dragojevic_official

Marko Đedović čestitao Dejanu Dragojević rođendan

- Srećan rođendan bratu mom. Hvala na svoj podršci tokom moje trudnoće i svoj brizi. Želim ti sve što bih sebi poželela, sve do zvezda i nazad, a i jedno bebče, pa da kukamo jedno drugom. Voli te sestra - napisala je Tara.

Republika

Foto: instagram.com/dejan_dragojevic_official

Tara Simov čestitala Dejanu Dragojević rođendan

Dejan je potom objavio i stori njegove devojke Jovane, gde mu je javno poručila da ga voli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Raketa

18.06.2023 16:55

Jel izgradio minaret vec?