DEVOJKA DEJANA DRAGOJEVIĆA NAPRAVILA PRESEDAN: Javno se obratila, pa njegovim bivšim devojkama stavila do znanja kako stoje stvari!

Autor:

Zabava

17.06.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević presrećan zbog ovog poteza njegove nove izabranice!

DEVOJKA DEJANA DRAGOJEVIĆA NAPRAVILA PRESEDAN: Javno se obratila, pa njegovim bivšim devojkama stavila do znanja kako stoje stvari!

Foto: Youtube/printscreen/Dejan Dragojević

Pobednica Zadruge 6, Aleksandra Nikolić, ušla je u rijaliti kao devojka Dejana Dragojevića, a ubrzo ga je prevarila i ostavila zbog Filipa Cara, sa kojim uskoro staje na ludi kamen. 

Dragojević je brzo preboleo raskid, pa pronašao novu ljubav, koju je dugo skrivao od očiju javnosti, a onda su Jovana i on obelodanili svoju vezu i krenuli da objavljuju zajedničke fotografije.

Republika

Foto: youtube.com/dejan dragojević

 

Dejan veruje da je ona njegova srodna duša i tvrdi da je potpuno drugačija od njegovih prethodnih izabranica, te da je medijska pažnja uopšte ne zanima.

Međutim, Jovana je nedavno napravila svoj Instagram profil, gde gotovo svakodnevno objavljuje Dejanove fotografije, pa je jasno da joj više ne smeta njegova popularnost.

Danas mu je javno poručila da ga voli, pa obradovala pratioce novom slikom.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading