BEOGRADE, ZBOGOM! Deniz Dejm napušta Srbiju nakon SKANDALA sa ubicom iz Mladenovca: Ne kontaktirajte me!

Autor:

Zabava

05.05.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka je odmah spakovala kofere i vratila se u Sloveniju!

BEOGRADE, ZBOGOM! Deniz Dejm napušta Srbiju nakon SKANDALA sa ubicom iz Mladenovca: Ne kontaktirajte me!

Foto: Instagram.com

Deniz Dejm

Bivša zadrugarka Deniz Dejm našla se u epicentru skandala nakon što je Republika ekskluzivno otkrila da je ona orgijala letos sa svirepim ubicom Urošem Blažićem, koji je sinoć počinio nezapamćeni masakr u okolini Mladenovca i Smedereva. Ona se oglasila za naš portal odmah nakon ovoga.

Republika

Foto: privanta arhiva

Orgije Deniz Dejm

- Ovo je strašno, ispratila sam sve šta se izdešavalo oko novog masakra koji je udario Srbiju, iskreno ne mogu da dođem sebi... Živim na Vračaru pored "Ribnikara" i jezive scene su bile koja sam gleda tokom čitavog dana, sad vidim i ovo šta se desilo u Mladenovcu. Iskreno, kada se desilo ovo "orgijanje" bila sam u nekom "žnj" stanju, ni ko je sve bio tada u stanu i nikad nisam uspela istražiti ko je slao te snimke... Ali, mislim da mi danas nije vreme ni mesto da pričam o sebi i bilo kakvom orgijanju, želim da ispoštujem sve žrtve. Moje iskreno saučešće svim porodicama, koje su izgubile svoje bližnje u ovoj velikoj tragediji. Sad kada razmislim i vidim snimke, to verovatno jeste bio on, imao je neki čudan pogled, ali mi tada u to doba noći nije bilo strašno, dečko je sigurno popio, niko tad nije baš trezven, ako me razumete... Jedva sam ga isterala napolje! Kajem se što sam bila u kontaktu sa takvom osobom, osuđujem svaki vid zverskog ponašanja - ispričala je Deniz Dejm u razgovoru za Republiku.

Republika

Foto: Instagram.com

Deniz spakovala kofere

Bivša zadrugarka, koja je svedočila i masakru u OŠ Vladislav Ribnikar, odlučila je da spakuje kofere i napusti Srbiju.

- Opet se zadesila velika, užasna tragedija, opet sam se našla u samom epicentru. Ja više nisam u Srbiji, telefon mi konstantno zvoni. Zamolila bih sedmu silu da me više ne kontaktira, ne želim da dajem izjave dok se se ne završe dani žalosti, želim da ispoštujem žrtve i porodice. Sve što sam imala rekla sam za Republiku, došli su u posed nekih snimaka i fotografija. Do tad nisam znala da je to osoba koja je bila kod mene, onda sam se setila. Vrlo sam se šokirala, jos sam u šoku. Tad sam bila u bezveznom, pijanom stanju, ni ne sećam se dosta, nisam pričala ko sa kim, kako šta. Nisam bila u vezi sa tim dečkom. Tako da, toliko od mene. To je moja poslednja objava ovih dana žalosti - poručila je Dejm.

Republika

Foto: Instagram.com

Deniz spakovala kofere

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nika

05.05.2023 18:00

Ajde bogu hvala i ona da ode odakle je došla!

Džonko

05.05.2023 18:34

Daleko ti lepa kuća..,!! Hvala Bogu jedan odron manje...!!!