PECA SE IZVINJAVAO U NJENO IME! Maja Marinković napravila skandal u hotelu! Napadala DECU na bazenu jer joj ulaze u kadar, vređala MAJKU!

Autor:

Zabava

24.07.2022

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posetioci luksuznog hotela u kojem su odseli Petar Peca Raspopović i Maja Marinković za Kurir su ispričali da je njihovo ponašanje na bazenima u okviru kompleksa krajnje bahato.

PECA SE IZVINJAVAO U NJENO IME! Maja Marinković napravila skandal u hotelu! Napadala DECU na bazenu jer joj ulaze u kadar, vređala MAJKU!

Foto: instagram.com/majamarinkovic

Maja Marinković i Peca Raspopović

- Maja Marinković se kreveljila sve vreme i privlačila pažnju. Naručivali je piće za pićem i dozivala osoblje kao da je ona jedini gost. Više od sat vremena snimala se i slikala, a kada su joj deca koja su bila smeštena na ležaljkama pored ušla u kadar počela je da viče na njihovu majku da ih nije vaspitala i da nije trebala da ih rađa ako ne može da ih čuva. Tada je njen dečko prišao roditeljima i izvinio se, a njoj je nešto šaputao na uvo - priča očevidac događaja i otkriva kako su se stvari kasnije odvijale:

- Predrag Raspopović je poslao turu pića za roditelje i sokove za decu i tako je izgladio problem. Imala sam utisak da on pokušava da ne privlači pažnju dok se ona trudila da ih sto vise ljudi vidi. Maja se slikala još neko vreme, a onda su otišli - zaključila je jedna od hošći ovog hotela.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading