RAT PORODICA KULIĆ I MARINKOVIĆ NE JENJAVA

Zabava

09.12.2017

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon saznanja da će učesnici "Parova 6" Miljana Kulić i Ivan Marinković postati roditelji, rat između porodica rijaliti-igrača ne prestaje! Ivanova sestra Teodora Marinković zahteva da se dokaže da je bebu napravio njen brat, dok Miljanina majka Marija Kulić nema nijednu reč hvale za budućeg oca!

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Teodora Marinković

Naime, Teodora je na društvenim mrežama objavila da će, nakon što se porodi Kulićka, zatražiti DNK test kako bi se proverilo da li je njen brat zaista otac deteta koje će roditi popularna Nišlijka. Miljani su saopštili ovu vest, koja ju je u početku šokirala, a potom je oplela po Ivanu i njegovoj sestri:

- Mene on i Teodora uopšte ne zanimaju, tako da mogu da joj poručim da je ona niko i nimalo ne vredi, baš kao i njen brat. Čuli su da sam bila nakratko izvan vile i pomislili da sam imala seks sa bivšim dečkom, a svi ovde znamo da izlazimo odavde sa obezbeđenjem. To je sve što imam da kažem - odbrusila je trudnica.

 Miljanina majka: Ivan je jedan majmun i đubre, on sve radi namerno da bi stresirao moju ćerku

Ni Miljanina majka Marija Kulić nije imala nijednu reč hvale za Marinkovića i njegove postupke.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Marija Kulić

- Ivan je jedan majmun i đubre, on sve radi namerno da bi je stresirao, a znaju svi kako to utiče na plod. Ja hoću da Miljana rodi zdravu bebu, to mi je na prvom mestu i brinem se za nju. Ništa što uradi mene više ne iznenađuje, on me uopšte više ne zanima, samo neću dozvoliti da mi bilo ko stresira dete, ni njegova sestra, a ni on, pogotovo dok je trudna - poručila je Marija za Srpski telegraf.

Nakon rasprave Vesna Rivas je pogledala u karte i otkrila budućoj majci da će roditi dečaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading