(FOTO) TANKE NOGICE, PREPLANUO TEN, PUŠTENA KOSA, NA NJOJ SAMO KOŠULJA: Dalilina ŠOK transformacija, SVI GLEDAJU I NE VERUJU ŠTA JOJ SE DESILO!

Autor: Milica CVETKOVIĆ

Zabava

30.07.2021

14:53

Šok transformacije Dalile Dragojević!

Republika/Dušan Milenković

Dalila promenila lični opis!

 

Kao što je svima dobro poznato Dalila, supruga jednog od braće Dragojević, godinama je mučila muku sa viškom kilograma, do nedavno kad se podvrgla posebnom režimu ishrane, gde su kilogrami počeli da se tope brzinom svetlosti.

Dalila je shvatila za ozbiljno da treba da dotera liniju, te se maksimalno pridržava režima ishrane, koji je u kratkom vremenskom roku doneo odlične rezultate.

Na instagramu se pohvalila i objavila provokativne fotke svog novog izgleda, te je naglasila da ne postoji ništa bolje od toga:


-Tanke nogice,preplanuo ten,puštena kosa,široka košulja,dobar parfem,krema na lice,retro stil…nešto bolje od toga?- napisala je Dragojevička.
 

 

Podsetimo, par dana ranije poznata rijaliti učesnica i pobednica "Parova" rešila se biopolimera iz usana koji joj je takođe zadavao velike probleme, te je i konce skinula. Reklo bi se da joj je krenuo izuzetno povoljan period u kom maksimalno uživa u životu, pe je rešila da se posveti svom fizičkom izgledu.

Komentari (0)

Loading