(VIDEO) "STEGNI ZUBE, IDEMO DALJE": Dalila prvi put pred kamerama, nakon GUBITKA BEBE!

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

08.07.2021

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalilu i Dejana smo posetili u Sarajevu gde trenutno rade i žive

RepublikaFoto: Republika/Dušan Milenković

Ekipa portala Republika.rs, boravila je u Sarajevu, pa smo tom prilikom posetili rijaliti zvezdu Dalilu Dragojević i njenog supruga Dejana Dragojevića koji sada žive u ovom gradu. 

 

 

Iako se spekulisao razlog njihovog preseljenja u ovaj grad, Dalila nam je otkrila da je razlog proširenje posla, ali i postupak vantelesne oplodnje kojoj su se nedavno podvrgli u jednoj sarajevskoj klinici.   

Pred našim kamerama Dalila je prvi put progovorila o procesu borbe za potomstvo, kao i velikoj podršci koju svakodnevno dobija. 

- Kada mi se to desilo, bilo mi je mnogo teško, teško mi je i sad. Podelila sam to na društvenoj mreži jer sam mislila da će mi tako bar malo biti lakše. Ja sam u tom trenutku mislila da sam ja jedina na svetu kojoj se takva stvar desila. Iznenadilo me koliko mi se žena javilo sa sličnim problemom i shvatila sam da su im se dešavale i još gore stvari. Bezbroj žena se bori sa tim. Kad sam iščitala šta se sve može desiti, rekla sam sebi: "Stegni zube, idemo dalje". I, hvala bogu, prebrodila sam to - ispričala je Dalila, dok su joj s vremena na vreme oči zasuzile.

RepublikaFoto: Republika/Dušan Milenković
Dalila Dragojević

Ona je otkrila da su se upravo zbog veštačke oplodnje ona i Dejan preselili u Bosnu jer se u Sarajevu nalazi klinika na kojoj su se podvrgli tretmanu.

- Moraćemo da sačekamo neko vreme, ali sigurno nećemo odustati. Borićemo se i dalje - poručila je nekadašnja rijaliti-učesnica koja je nedavno putem Instagrama obavestila javnost koliko su se ona i njen partner radovali kada su saznali da nosi bebu, kojoj su odmah dali i ime, te da im se svet srušio kada su saznali da su ostali bez nje.

Kompletan video pogledajte na početku teksta! 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading