Sneža Jovičić uskoro postaje trula bogatašica: Deda joj pred smrt ostavio ćup za zlatom, zakopan na porodičnom imanju!

Autor:

Zabava

17.06.2020

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Jovičić dobila je upute od dede na samrti da se na njihovom imanju krije ćup sa zlatom i dukatima, koji vredi milione i koji će joj srediti sve životne probleme.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Sneža Jovičić

Brineta iz "Parova 8" koja intrigira javnost već nekoliko godina uskoro bi mogla da postane prava milionerka. Ona krije tajnu da je njeno imanje u Mladenovcu teško milionče i da će joj omogućiti da jednog dana i sama postane vlasnica televizije, a možda i sopstvenog rijaliti-programa.

- Snežin deda je bio iz stare, seljačke, veoma imućne porodice. To što su oni imali nije imao niko. Imali su zlata na kilograme, dukata, zlatnika i pregršt ostalih vrednosti. Za vreme Turaka neko od njenih predaka sakupio je sve to u jedan ogroman ćup kako bi spasio da im ne zaplene porodične vrednosti. Ćup je zakopan negde na imanju Snežinog dede gde su stolećima živeli. Generacije su pričale jedni drugima šta se tu krije, ali niko nije bio dovoljno ambiciozan ni vredan da krene u potragu za milionima vrednim ćupom - priča rođaka rijaliti-zvezde koja je želela da ostane anonimna u strahu da neko ne naudi Snežinoj porodici dok je ona u rijalitiju.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Sneža

- Njen deka je bio jedan vredan i radan čovek. Ma dobar kao hleb, što bi seljaci rekli. Volelo ga je celo selo, svima je pomagao. Delio je šakom i kapom kome je stigao. On je smatrao da sve može sam, znao je za ćup, ali nije hteo da ga traži. Kada je oboleo i ustanovljena mu je metastaza, znao je da su mu dani odbrojani. Osetio je potrebu da unuci kaže za dugo čuvanu tajnu i to nekoliko dana pred smrt. "Deka mi je rekao da na imanju postoji zakopan ćup i da je prepun zlata. Da može da se živi od toga i da moja deca i unuci mogu da budu zbrinuti. Mislila sam da bunca jer mu je metastaza udarila na mozak, ali baka mi je rekla da je sve istina i da ćup postoji. Čim izađem iz 'Parova', krećem u potragu. Imam i smernice gde je zakopan", rekla mi je Sneža - navodi naš izvor i dalje tvrdi da Jovičićeva ima opasne planove za budućnost i da će napraviti čudo od života.

 Stan uzimam u Beogradu na vodi da ga osposobim za apartmane. Uzeću još nekoliko stanova po Beogradu i to će biti moj biznis, pričala je Sneža o planovima

- Nije htela ništa da radi po tom pitanju jer je morala da se vrati u "Parove". Baki je rekla da ne priča nikome za ćup da joj lopovi ne bi upali u kuću. "Čim izađem, krećem da tražim ćup, znam sve gde se nalazi. Deka mi je dao smernice, sve napismeno zaključano u sefu. Kada dođem do blaga, krećem da sređujem život. Stan uzimam u Beogradu na vodi da ga osposobim za apartmane. Onda ću da uzmem još nekoliko stanova po Beogradu i to će biti moj biznis. Pare će da se obrću. Ima da sredim imanje kod bake i deke. Baka će da živi kao kraljica. Dok je živa, sve će da ima. Ja više ne idem po rijalitijima. Sve menjam iz korena", rekla mi je ona. To zlato će joj olakšati sve. To su milioni. Ima svima nama da pomogne. Ona je naše blago - završava rođaka učesnice "Parova", buduće milionerke.

Foto: printscreen/TVHappy

Rivasova razotkrila Snežu

da je radila na hot-lajnu!

Snežana Jovičić bila je primorana da radi kao opereterka na hot-lajnu da bi zaradila novac za život.

Vesna Rivas je u prethodnim sezonama otkrila da je jednom prilikom zatekla Snežu u jednom kol-centru, u kom je, između ostalog, postojao sektor za vrele priče preko telefona.

Prema njenim rečima, Sneža je radila te poslove. Bila je hot-lajn devojka. Ona je sve to demantovala, ali Vesna je rekla da ima dokaze za sve i da će dokazati da je sve to istina ako bude trebalo.

Nema godinama seks!

Snežana Jovičić ispričala je jednom prilikom da već godinama nema seksualne odnose, te da za to moraju da se poklope sve kockice.

Mnogi su je optužili da je u sezoni sedam lažirala dečka i da je dovela čoveka koji je glumio da je u vezi sa njom. Ona je priznala da nema seks već godinama i da joj tako prija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading