SVE JE LAŽNO? Isplivale prljave tajne porodice Mijatov: Držali javnu kuću i radili protiv zakona?!

Autor:

Zabava

18.09.2019

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat Filipa Mijatova, Dimitrije Mijatov, digao je veliku prašinu kada je ušao u rijaliti "Parovi".

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV Happy
Dimitrije Mijatov...

O njegovom privatnom životu se malo zna, a u toku svađe sa Đorđem Tomićem izneseni su razni detalji njegove burne prošlosti.

- Predstavlja se lažno - avioni i kamioni. Neka kaže da je čistačica i ništa više. On je ležao 2 i po godine jer je nekoj babi ukrao prsten, zato što je strani državljanin. Uvek ima posla za k*rve i čistačice. Dužni ste i dalje za auto koji vam je izgoreo - rekao je Đorđe, a onda mu je Mijatov uzvratio.

- Ljubomoran si na mog brata jer ti je skinuo devojku ili dečka, iznesi sve u javnost - provocirao ga je on.

- Njegov brat mi je tražio da mu nameštam devojke, na kraju sam mu namestio transvestita. Ja sam na kraju bio sa devojkom njegovog brata i tako je sve nastalo. Ovaj dečko ovde je vazduh za mene - ispričao je Tomić, a onda je Filipov brat izneo nešto što je šokiralo sve.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Filip Mijatov...

- Moja baka je osamdesetih godina držala javnu kuću, pa je ispao problem kada je prostitutka pokrala nekoga. Tada je bilo zabranjeno, pa je moj ujak oženio prostitutku iz babine kuće, pa se umešao nekadašnji, pokojni ministar, koji je bio ujnin "švaler" i napravio je da ujak prepusti stan ujni. Dolazili su piloti, doktori... - izneo je Mijatov.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Živojin

23.09.2019 07:46

Odrastao u javnoj kući svoje bake i zato misli da su sve žene prostitutke. Isplivale prljave tajne porodice Mijatov. Držali javnu kuću i radili protiv zakona?!