ŠOK: Nada Obrić ubila majmuna!

Zabava

01.09.2017

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Nada Obrić uveliko se priprema za rijaliti "Zadruga", koji će se emitovati na TV Pink od 6. septembra. Kada je čula da će se u rijalitiju pored 32 učesnika naći i majmun, Nada se prisetila svog ljubimca majmuna Zvrleta i otkrila kako je tragično okončao svoj život.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nada Obrić

- Pre dvadesetak godina, kada sam još uvek bila u braku sa drugim mužem, od prijatelja sam dobila na poklon malog majmuna, starog svega nekoliko meseci. Toliko sam se zbližila sa njim da je to bilo nenormalno, svuda sam ga vodila sa sobom, pa čak i na nastupe. Zvao se Zvrle i bio je duša, samo što nije umeo da priča, jedino što je noću bio smešten u servisu za automobile koji je moj tadašnji muž držao - rekla je Nada i otkrila da je upravo taj boravak sa automobilima koštao Zvrleta života. 

- Mnogo je bio vezan za mene i nikada ga neću prežaliti jer je sa četiri godine tragično završio, kao da se namerno ubio, jer je učinio nešto što nikada pre toga nije ni pokušao da uradi. Otvorio je čep od akumulatora i napio se one kiseline i umro na licu mesta. Jao, kakva je to tuga u mome domu bila, pa ja sam njega kao ljudsko biće ožalila - sa setom je rekla Obrićeva i prisetila se avantura sa nestašnim ljubimcem.

- Sa njim je bilo mnogo avantura, sećam se jednog mog koncerta na stadionu kada sam ga povela sa sobom, pa nisam mogla da ga otrgnem sa sebe. Iako je uveliko išao moj foršpil i trebalo je da izađem na binu, ja sam se borila sa njim, na kraju sam se nekako izmigoljila, ali me je u svoj toj borbi upiškio, pa sam mokre haljine izašla tako pred ljude. Kada sam završavala nastup, on je skočio pred mene i ceo stadion ga je video i svi su mu tapšali, a Mitar Mirić, koji se popeo na binu da peva, bio je u drugom planu jer su svi samo u majmuna gledali - kaže Obrićka i nastavlja sa pričom:

- Sve je voleo da jede, najviše papice za bebe, sokiće i voće, ali je imao jednu manu - voleo je da krade novac od ljudi koji su dolazili u servis. Samo ošacuje da imaju pare, u džepiću ili u pantalonama, i to je već bilo u njegovim ustima. On je u ustima imao kao jedan džep gde je odlagao sve što mu dođe pod ruke, pa posle, kada je siguran, on izvadi i gleda - rekla je Nada i nastavila priču o svom Zvrletu:

RepublikaFoto: youtube.com/IGN
Da je ovakvog imala Nada ga ne bi ubila

- Toliko je bilo neprijatnih situacija zbog njegovih krađa da je to strašno. Policija je dolazila nekoliko puta po prijavi mušterija u servis kako bi pretresala radnike, a u stvari on je bio lopov. I još nešto je imao usađeno, a to je da nije nikako voleo pijane ljude, ali ni strance. Pijanima se odmah bekeljio čim oseti alkohol, a strancima je znao da namerno spusti šajbnu da im padne na glavu ako gledaju oko motora i akumulatora nešto - završila je Nada priču o svom ljubimcu i osvrnula se na majmuna koji će boraviti sa njom u "Zadruzi". 

- Mnogo sam se obradovala kada sam pročitala da će u "Zadrugu" ući majmunče, jer se on neće odvajati od mene.

Verujte da mi je bolje da se sa majmunom družim nego sa kojekakvima tamo koji ne gledaju u boga dok strašne stvari izjavljuju. Daleko im lepa kuća, mislim da ću se sa majmunom odmah skontati i da će on u meni videti prijatelja.

 

Podsećamo, Srpski telegraf ekskluzivno je objavio da u "Zadrugu" ulazi majmun Miki. Kako je izvor blizak produkciji naveo, Miki je od trećeg meseca rastao među ljudima. Miki sve radi kao čovek, jede kašikom, oblači garderobu i sve razume što mu se govori.

Miki je poseban po tome sto prepoznaje negativne i sa zlim namerama ljude i tada postaje agresivan, pa je tako jedna devojka prošle nedelje završila na Urgentnom nakon njegovog ujeda. U svakom slučaju, sa njim će biti i čovek koji ga dresira i drži pod kontrolom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading