Nada: Ne širim noge pred kamerama!

Zabava

25.08.2017

05:15 >> 21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica narodne muzike Nada Obrić iznenadila je javnost time što je rešila da se pojavi u "Zadruzi"

 

Foto: ST/V. LUKIĆ
Nada Obrić

Ona će u rijlitiju, kako tvrdi, dostojno predstavljati staru gardu, te se od nje ne može očekivati da izgubi glavu pred kamerama. Ipak, priznaje da nije mogla odoleti izazovu da se pojavi u najimpresivnijem šou-programu na ovim prostorima, koji startuje 6. septembra na TV Pink.

 Mnogi su šokirani što ulazite u "Zadrugu", kako vi reagujete na to?

- To je istina. Svi znaju moje stavove i principe i znaju da nikada do sada nisam nigde ulazila, pa je stoga čuđenje veće. Ali nikad ne reci nikad jer ovo je nešto što se prvi put dešava kod nas, a ja sam neko ko je čitavog života išao ispred vremena i ovaj izazov me je baš zaintrigirao.

 Svi znamo da se u rijalitijima od učesnika očekuje seks pred kamerama, da li u tom slučaju važi ta čuvena "nikad ne reci nikad", pa je moguće da vam se i to desi prvi put?

- Ma dajte, matora sam da širim noge u rijalitiju. Imam 70 godina, kakav seks pred kamerama, ja sam baba.

 Lepa Lukić je bila u nekoliko rijalitija i mnogo je vređalo kada je nazovu babom. 

- Ja imam toliko godina koliko imam, i to je nepobitna i nepromenljiva činjenica. Žene u mojim godinama svuda u svetu su babe, i to je fakat. Ja sam toga veoma svesna i veoma sam ponosna šta sam sve u životu uradila. Na papiru i dokumentima imam toliko, ali mentalno i duhovno sam mnogo mlađa.

 Važite za opasnu ženu, sa jasnim i čvrstim stavovima, a ipak ste javno progovorili da vas je muž varao i time pokazali svoju drugu, ranjiviju stranu?

- Danas smo svedoci da su svi moralni principi pali u vodu. Maltene je sramota biti neko ko ima stavove i držati reč. Pre su se ljudi hvalili time, a danas kažu da sam ja opasna žena zbog toga. A ja sam daleko, daleko ranjivija nego što se to vidi. Borba u životu me je naterala da postanem ovakva kakva sam. Nisam dozvoljavala nikada svakome da uđe u moju intimu, a u moju najdublju intimu verujte nije ušao nikada niko i neće sigurna sam.

 Da li je za vas poniženje da delite spavaću sobu sa starletama s obzirom na vašu zavidnu karijeru?

- Neće mi smetati niti biti poniženje. Gde god da sam, ja nosim celu sebe sa sobom i moji uspesi su moji uspesi i ja sam se za njih borila. Vi kada uđete u najbolji restoran, vi ne znate ko sedi pored vas, prema tome svako odgovara za svoje postupke i kad-tad sve dođe na naplatu. Ja ću vam priznati da ja danas malo toga plaćam i srećna sam žena, mada ni to danas nije lepo priznati, zar ne.

Sa koleginicom i komšinicom Vericom Šerifović više niste u dobrim odnosima, kako biste reagovali da se i ona pojavi u rijalitiju sa vama?

- Ja njoj zaista želim svako dobro u životu, svu sreću ovog sveta, a nas dve smo se razišle u stavovima, životnim pitanjima i svaka živi svoj život. Ne bi mi smetala nikako, svako unosi sebe unutra i svako će tamo pokazati samo svoje lice, a što će narod svakako moći da vidi.

ATF

 

Pojedini učesnici rijalitija koji su se emitovali na drugim televizijama nisu birali način da dođu do produkcije i obezbede sebi učešće u ovom rijaliti šou programu, a neki od njih su bili toliko smeli, da su čak došli u zgradu TV Pink da bi se odmah sastali s timom koji radi na ovom projektu. Ipak, produkcija nije bila zainteresovana za pregovore s njima jer želi samo velike zvezde u rijalitiju koji će pomeriti granice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading