Prija muva Brajinog sina pred Filipom!

Autor:

Zabava

25.08.2017

05:35 >> 21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada zvezda Aleksandra Prijović nastupila je na jednom beogradskom splavu, a kao stalna podrška u separeu do muzičara našli su se kompozitor Dragan Brajović Braja i njen dečko Filip Živojinović.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Iako su Prija i Filip zajedničkim pojavljivanjem hteli da stave tačku na spekulacije o raskidu, Prija je unela još veću pometnju jer je pokazala previše bliskosti sa Brajinim starijim sinom Lukom, koji je došao sa tatom na nastup.

Foto: ST/N. PANČIĆ
Prija i Filip

Naime, kako izvor sa splava navodi, Prijovićka je bila oduševljena kada je ugledala Luku sa Brajom i odmah sela pored njega da ćaskaju. Filipa je potpuno zapostavila, a sa Lukom se slikala sve do početka nastupa - navodi izvor i dodaje:

- Filip je bio prilično besan, ali se nekako iskontrolisao da ne napravi scenu nasred splava. S druge strane, Prijovićka verovatno ni to nije primetila jer ga nije pogledala cele večeri - tvrdi naš sagovornik.

U prilog ovim navodima govori i to što je Aleksandra objavila fotografije sa nastupa na svom Insta-storiju, među kojima se našao i selfi sa mlađanim Lukom, dok Filipa nema nigde. Takođe, Filip, koji stalno objavljuje fotografije svoje izabranice sa bine, ovog puta to nije učinio.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading