Nastavlja se saga u "Parovima": Dina muva Milojka, Milijana ljubi Požgaja!

Autor: G. D.

Zabava

26.04.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dina Galorini je priznala da bi se smuvala sa vremešnim Milojkom Božićem, dok njegova devojka Milijana Bogdanović ne krije koliko se loži na Aleksandra Požgaja.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Svako na svoju stranu... Milijana završila s Požgajem, Milojko s Dinom

Tokom preksinoćne nominacija u vili "Parova" govorilo se i o gorućoj temi iz vile "Parova" - raskidu Crnogorca i starlete.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Bacila oko na Milojka... Dina Galorini

Naime, Mladen još uvek nije oprostio Dini muvanje sa Bakijem B3 i priznao je da ga je jako razočarala zbog svega što je imala sa denserom. Takođe, dodao je da je i dalje lud za Slađanom Petrović, ženom s kojom bi bio u ozbiljnoj vezi, na šta atraktivna crnka nije ostala imuna.

Bogdanovićeva odlepila za političarem nakon seksa koji su imali u vili "Parova"

Ona je tada izjavila nešto što je šokiralo ukućane vile "Parova".

- Ja bih bila sa Milojkom u vezi. Čovek je pedantan i obrazovan. Lepo vaspitan i lep - rekla je ona. Nakon ovoga su svi primetili da se ona ne odvaja od Milojka i da mu svako malo uputi neki pogled.

RepublikaFoto: Printscreen/dailymotion.com
Milijana i Požgaj se više ne suzdržavaju...

S druge strane, Milijana više ne može da skriva emocije prema bivšem političaru Aleksandru Požgaju. Pošto ju je on proganjao i javno joj pokazao da želi da je vrati na pravi put i dokaže da za nju nije deda, Milijana je počela da se ljubi s njim ne mareći za Milojka. Nakon što su imali seks, o čemu je prvi pisao upravo Srpski telegraf, ona je totalno odlepila za Požgajem, pa strasti sa njene strane gore poput plamena. Stalno mu je za petama i koristi svaku priliku da bude u njegovoj blizini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading