Vodimo vas u bioskop: Poklanjamo karte za "Fantastičan dan na planeti Zemlji"!

Autor:

Zabava

02.11.2018

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo je došlo vreme da vas obradujemo poklonima - Srpski telegraf i portal Republika dele tri dana po 3 x 2 karte za film "Fantastičan dan na planeti Zemlji"!

Foto: Promo foto
Insert iz filma "Fantastičan dan na planeti Zemlji"

Dokumentarac koji prati živote najrazličitijih vrsta naše planete, film "Fantastičan dan na planeti Zemlji'' stigao je u domaće bioskope 1. novembra, a mi vam poklanjamo ulaznice za Kombank dvoranu u Beogradu (Dečanska 14). 

Karte smo već podelili za projekcije u četvrtak i petak, što znači da još poklanjamo 3 x 2 ulaznice za projekciju u subotu (14 časova).

Da biste dobili nagradu, potrebno je da pošaljete fotografiju sebe sa svojim kućnim ljubimcem na naš Instagram nalog, u inbox - tri najlepše fotografije, sa najviše glasova na Instagramu, biće u konkurenciji da dobiju karte za bioskop. Takođe, fotografije možete da šaljete na mail redakcija@republika.rs - odluku o najlepšim snimcima će doneti naša foto služba i novinari.

Foto: Promo foto

Danas u 18.30 ćemo objaviti imena pobednika i to na portalu i društvenim mrežama, a pobednike ćemo direktno preko Instagrama ili e-maila obavestiti o načinu preuzimanja nagrade.

Više o samom filmu "Fantastičan dan na planeti Zemlji" možete da pročitate OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading