KASANDRA IGRA U "JUŽNOM VETRU 3"? Evo šta o svemu kaže reditelj Miloš Avramović!

Autor:

Zabava

19.04.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledeće godine će biti premijera trećeg dela filma i publika može da očekuje ludilo, poručio je Avramović za Republiku.

KASANDRA IGRA U "JUŽNOM VETRU 3"? Evo šta o svemu kaže reditelj Miloš Avramović!

Foto: Instagram/lacoraima, ST/Dragan Kadić, ST/Vladimir Lukić

Poslednji deo trilogije "Južni vetar" o kriminalcima Petru Marašu i Baći premijerno stiže u bioskope sledeće godine, potvrdiio je reditelj Miloš Avramović za Republiku, a kako se i u finalu očekuje učepće svetskih zvezda u medijima se pojavila informacija da će se čuvena Kasandra pridružiti Milošu Bikoviću i Miodragu Radonjiću u nastavku ove sage.

Kako piše Informer, venecuelanska glumica Koraima Tores našla se na spisku potencijalnih imena za učešće u "Južnom vetru 3", koji će nositi naziv "Gas geben", odnosno "Gas do daske".

Republika

Foto: Instagram/lacoraima

Koraima Tores

- Producenti "Južnog vetra" vole da u svojoj ekipi imaju i svetski poznate glumce. Tako se u prvoj sezoni pojavio italijanski glumac Paskvale Espozito, a u drugoj holivudske zvezde Vilijam Boldvin i Erik Roberts. Za treću sezonu uveliko traju pregovori sa slavnim danskim glumcem Madsom Mikelsenom, a na spisku se neočekivano pojavilo još jedno ime - Koraima Tores! - priča izvor blizak produkciji "Južnog vetra" za "Informer", pa dodaje:

Nakon što je Kasandra izjavila da bi volela da igra sa Bikovićem, producenti planiraju da i nju uključe u film. Ako sve bude teklo po planu, Kasandra bi trebalo da igra vođu kriminalnog klana iz Južne Amerike! Naravno, imaće scene sa Bikovićem, ali detalje scenarija još ne smem da otkrivam. Potpisivanje ugovora zavisi od njenih obaveza - dodao je neimenovani izvor.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Reditelj Miloš Avramović

Reditelj Miloš Avramović rekao je za Republiku da i dalje ne sme da otkriva koga ćemo videti na velikom platnu uz Maraša i Baću.

Ne smem još da otkrivam imena koja će se naći u filmu, ali biće sigurno i neka svetska zvezda. Pamela Anderson je jako zanimljiv lik, možda kod nas vladaju neke predrasude o njoj, ali ona je jako zanimljiva osoba. Ko zna, videćemo - zagonetan je Avramović.

Ipak, reditelj je potvrdio za naš portal da se radnja mahom dešavati u Beču, da će film obilovati akcionim scenama, te da publika može da očekuje "ludilo".

Snimanje će početi krajem ove ili početkom sledeće godine, ali premijera mora da bude 2025. To obećavam - izričit je Avramović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading