GLUMICA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Pojavila se na proslavi serije "Sablja", svi gledali samo u jednu stvar! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.04.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je vidno raspoložena ćaskala s kolegama.

GLUMICA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Pojavila se na proslavi serije "Sablja", svi gledali samo u jednu stvar! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Glumica Milica Gojković pojavila se večeras na proslavi koja je organizovana povodom uspeha koji je postigla serija "Sablja", a okupljeni su gledali samo u njen trudnički stomak! Naime, Milica se po dolasku na proslavu prvo pozdravila s kolegama, pa je ostala da priča i ćaska. 

 

 

Inače, Milica je nedavno pričala o ulozi u sve popularnijoj seriji, ali i o svojoj karijeri, a u Sablji tumači lik novinarke. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Dragan Mićanović tumači u Sablji lik pokojnog Zorana Đinđića

 

-  Pokušala sam da zagrebem svet koji nije nimalo lak, on nosi ogromnu odgovornost. Ali sam, zapravo, radeći na ovoj ulozi sa Goranom i Vladom, shvatila koliko je važno da čovek koji stremi istini ne odustaje od nje ni po koju cenu i da ne postoji pritisak pod kojim može pasti. Sve informacije do kojih novinar uspe da dođe dužan je da ih podeli sa ostatkom ljudi sa kojima živi u državi. Divim se svim novinarima, i tada i sada, koji su uspevali da ostanu dosledni svom pozivu i odole pritisku - rekla je ona, pa je dodala:  

Foto: Credit: Alberto Terenghi/Ipa / ipa-agenc / IPA / Profimedia

Milica Gojković

 

Od svega što mi je ponuđeno odabrala sam ono u čemu ću moći da napredujem. Nisam alava, istovremeno sam vrlo strpljiva, to nije deo moje prirode, ali sam vremenom naučila kako da to postanem. To je prva lekcija profesora Nebojše Dugalića i nešto na čemu i dalje radim. Luksuz da biram i čekam stekla sam u neku ruku i time što sam postala stalni član JDP-a. Olakšavajuća je to okolnost za mladog glumca, velika čast i odgovornost. S druge strane, kad malo bolje razmislim, i pre nego što sam dobila stalna mesečna primanja nisam se usuđivala da snimam bilo šta. Živela sam od honorara i meseci su mi bili neizvesni. Jednog dana imala sam pet dinara u džepu, sledećeg 55.000, ali mi nije bilo važno, čekala sam i to se isplatilo - rekla je iskreno glumica.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading