VJERA MUJOVIĆ PROGOVORILA O KRAHU BRAKA: "Nisam od onih što kriju svoj privatni život":

Autor:

Zabava

11.04.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica se pre dve godine razvela od Štefana Prajsa.

VJERA MUJOVIĆ PROGOVORILA O KRAHU BRAKA: "Nisam od onih što kriju svoj privatni život":

Foto: ATA Images

Vjera Mujović stavila je tačku na brak s nemačkim lekarom Štefanom Prajsom, a vest o, kako su preneli mediji, tajnom razvodu glumice i doktora odjeknula je u javnosti. Međutim, Vjera se oglasila ovim povodom i rekla da njen razvod nije nikakva nova vest, te da je o tome već govorila u medijima.

Nakon razvoda glumica je uplovila u novu vezu sa rediteljem Milošem Pavlovićem.

Republika

Foto: ATA Images

 

Moj razvod nije nova vest i već sam ranije govorila o tome za medije. Nekako je to ostalo u senci gubitka mojih roditelja. Razvela sam se pre dve godine, a Miloš i ja smo zajedno nešto oko godinu dana. Zajedno smo bili na Festu i pojavljujemo se na premijerama. Nije bilo nikakvih tu poklapanja. Nisam osoba koja krije svoj privatni život, ali s druge strane ja od svog života ne pravim senzaciju. Moj posao da je govorim o svojim ulogama, o festivalu koji sam pokrenula u Beogradu i to u suštini treba da me predstavlja u javnosti - rekla je Mujovićeva za Kurir.

Sa nemačkim lekarom se venčala 2015. godine i tada je njihovo venčanje izazvalo mnogo pažnje jer su se venčali u avionu koji je leteo na relaciji Beograd-Istanbul, a u Sabornoj crkvi su se takođe zavetovali na večnu ljubav uz tri sveštenika. 

Razvod je, kako je i sama glumica istakla, prošao u senci velikih gubitaka koje je doživela kada su joj preminuli otac i majka. Vjerini roditelji su preminuli 2022. godine u razmaku od nekoliko meseci. Najpre majka u martu, a zatim i otac u avgustu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
aca

11.04.2024 12:56

dobra macka