SKANDAL TRESE "IGRU SUDBINE"! Glumci pružaju podršku Darku Tomoviću zbog napuštanja serije! Olja Lević poručila SAMO JEDNO!

Autor:

Zabava

09.04.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac je posle tri i po godine odlučio da napusti projekat, koji je premašio 1000. epizodu.

SKANDAL TRESE "IGRU SUDBINE"! Glumci pružaju podršku Darku Tomoviću zbog napuštanja serije! Olja Lević poručila SAMO JEDNO!

Foto: ATA Images,ST/N. PANČIĆ

Srpska najdugovečnija serija "Igra sudbine" ponovo se našla u centru skandala. Nakon što su ovu seriju napustili prvobitni scenarista Žarko Jokanović i glavna glumica Milica Milša počelo je da se odmotava klupko, pa su mnogi glumci napustili ovaj projekat iz, kako su tada navodili, moralnih razloga.

Za Milšom i Jokanovićem krenuli su Danica Ristovski, Mira Banjac, Jelena Jovičić, nešto kasnije i Ammar Mešić i Olja Lević, a poslednji u nizu je glumac Darko Tomović, koji je juče javno saopštio svoju odluku da stavi tačku na učešće u ovom projektu.

Republika

Foto: ATA Images

Darko Tomović

Darko se oglasio na svom Instagram profilu gde je saopštio svojim pratiocima da više neće biti deo ekipe pomenute serije, a tom prilikom je otkrio i svoje razloge. Kap koja je prelila čašu je, kako je istakao, neprofesionalni odnos koji je vladao u ekipi.

- Najteži posao u karijeri iz više razloga - oni ne uključuju saradnju sa kolegama glumcima i rediteljima, niti sa ljudima iz sektora fotografije, kostima i šminke. Sa njima je bilo lako i često zabavno. Njima želim uspeh i sreću u svemu što budu radili. Hvala im. A šta je bilo teško? Teško je bilo trpeti neprofesionalni odnos, osornost i bahatost "vrha piramide", sa navikama donesenim iz neke druge oblasti javnog posla koji ima koren na Ibarskoj magistrali. Pozdrav svima. Srešćemo se u nekoj drugoj priči - napisao je glumac Darko Tomović.

Njegove reči naišle su na snažan odjek u javnosti, a mnoge kolege su mu pružile podršku. Olja Lević, kao jedna od vodećih zvezda ove serije koja je napustila projekat, nije ostala nema na reči starijeg kolege. Ona je prokomentarisala njegovu objavu na instagramu stavivši emotikon srca, što jasno ukazuje da je svim srcem uz Darka i da podržava njegovu odluku da napusti "Igru sudbine".

Na isti način reagoavo je i Stefan Buzurović, dok je Lena Bogdanović u nekoliko reči iskazala svoje mišljenje o ekipi ove serije i pritom nikog nije štedela.

- Nažalost svuda i previše ima tih koji su došli, možda tačnije reći, zalutali iz nekih drugih oblasti - napisala je glumica.

Telenovela "Igra sudbine" nedavno je proslavila prikazivanje 1000. epizode, a na svečanosti je produkcija saopštila da je ovo samo početak. Nakon odlaska pojedinih ljudi iz serije pristigli su i novi likovi, a reč je o velikim glumačkim imenima - Nenadu Jezdiću i Miodragu Mikiju Krstoviću.

Produkciju od prve sezone do danas potpisuju Danijel Đurić i Nikola Burovac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Baksuz13

09.04.2024 13:08

Ahaa... IZBACENI MOJI ZEMLJACI SVI... MALO 5...6 HILJADARKI MESECNO OCE VISEEE...E TO JE RAZLOG

Odgovori 4 11
Kaja

09.04.2024 22:56

Burovqc i Djuric su od treće sezone. Upropastili su odličnu seriju. Dno dna.

Odgovori 18 1